Η Victoria Beckham αποκάλυψε πως τα "πολύ στενά" ρούχα που φορούσε ήταν "σημάδι ανασφάλειας"

Επιπλέον μίλησε για το τι φοράει κατά τη διάρκεια του lockdown.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Victoria Beckham μίλησε για την εξέλιξη του προσωπικού της στιλ και αποκάλυψε πως τα "πολύ στενά ρούχα" που φορούσε ήταν ένα "σημάδι ανασφάλειας". Η σχεδιάστρια ρωτήθηκε για το αν ένιωσε ποτέ μπερδεμένη για το προσωπικό της στιλ, καθώς συζητούσε με φοιτητές σχολών μόδας της Μεγάλης Βρετανίας. 

"Όταν ήμουν στις Spice Girls είχαμε στιλίστες που μας έντυναν, αλλά στην προσωπική μου ζωή δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με στιλίστα" εξήγησε, όπως αναφέρει ο Guardian. 

"Φορούσα πολλά structured φορέματα με κορσέδες, κάποια από αυτά τα έχω ακόμα, αλλά το προσωπικό μου στιλ πλέον είναι πιο relaxed. Κοιτώντας πίσω πιστεύω ότι ήταν σημάδι ανασφάλειας το να φοράω πάντα τόσο στενά και εφαρμοστά ρούχα.”

Η Victoria Beckham αποκάλυψε πως τα "πολύ στενά" ρούχα που φορούσε ήταν "σημάδι ανασφάλειας"

Πλέον όμως λέει πως "δεν έχει τίποτα να αποδείξει” μέσα από τον τρόπο που ντύνεται. 

"Η αυτοπεποίθησή μου έχει μεγαλώσει με τα χρόνια. Ξέρω τι μου ταιριάζει τι φαίνεται ωραίο τι με κάνει να νιώθω άνετα. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω με τον τρόπο που ντύνομαι.”

Παράλληλα μετακόμισε στο Costworlds, στην εξοχή, κατά τη διάρκεια του lockdown, με το σύζυγό της David Beckham και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, τους Romeo, Cruz και Harper. Παρόλο που η Harper πρέπει να φοράει τη στολή του σχολείου στο σπίτι, το ντύσιμο της υπόλοιπης οικογένειας είναι σαφώς πιο χαλαρό, παρόλο που αποκάλυψε γελώντας πως "δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο της κορδέλας στα μαλλιά".

"Θα ήθελα να πω ότι το lockdown look μου ήταν κυρίως γεμάτο με vintage καφτάνια, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ξυπνάω νωρίς και κάνω γυμναστική, ντύνομαι για τη δουλειά και για την άνεσή μου. Ένα παλιό τζιν, ένα T-shirt ή ένα πουλόβερ. Δεν έχω φτάσει ακόμα στο επίπεδο της κορδέλας στα μαλλιά. Θέλω ακόμα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου."

"Βγαίνουμε βόλτα στη φύση κάθε μέρα οπότε τα μοναδικά παπούτσια που φοράω είναι κάτι παλιά trainers. Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να κάνεις πράγματα με την οικογένειά σου και να μη χρειάζεται να σκέφτεσαι πώς θα ντυθείς. Οπότε σίγουρα όχι τακούνια."

Παρόλο που απολαμβάνει το χρόνο με την οικογένειά της, η Beckham ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά τους στο Λονδίνο και να βγει για φαγητό με φίλους. 

"Ανυπομονώ να πάω στο ατελιέ μου. Είναι πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις μέσω Instagram αλλά σε κάποιο σημείο θέλεις να αγγίξεις τα ρούχα με τα χέρια σου" εξήγησε και συνέχισε "Μου λείπει να ντυθώ ωραία. Ένα ωραίο γεύμα με φίλους και οικογένεια, μερικά ποτήρια κρασί. Είμαι ευγνώμων για το χρόνο που περνάω με την οικογένειά μου αλλά είμαι έτοιμη να κοινωνικοποιηθώ λίγο τώρα."