Η Kristen Stewart πρόκειται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana

Στη νέα ταινία, η οποία θα αγγίξει το χωρισμό της Lady D από τον πρίγκιπα Κάρολο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kristen Stewart πρόκειται να υποδυθεί την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana σε μια νέα ταινία με τίτλο, Spencer.

Σύμφωνα με τo Deadline, ο Pablo Larraín πρόκειται να σκηνοθετήσει την ταινία, η παραγωγή της οποίας θα ξεκινήσει το 2021. Πρόκειται για τον ίδιο σκηνοθέτη που συνεργάστηκε με την Natalie Portman, η οποία υποδύθηκε την Jacqueline Kennedy στην ταινία Jackie.

Η ιστορία εξελίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του '90, τότε που η πριγκίπισσα Diana τελικά αποφασίζει να τερματίσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο και να σχεδιάσει μια ζωή εκτός από τη βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία θα αποκαλύψει στους θεατές μία από τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες διακοπές της πριγκίπισσας στην εξωχική κατοικία της βασίλισσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Όλοι μεγαλώσαμε, τουλάχιστον η γενιά μου, διαβάζοντας και κατανοώντας τι είναι ένα παραμύθι. Συνήθως, ο πρίγκιπας έρχεται και βρίσκει την πριγκίπισσα, της ζητά να γίνει γυναίκα του και τελικά γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι , "εξήγησε ο Larraín. "Όταν κάποιος αποφασίζει να μην είναι γαλαζοαίματος και λέει, θα προτιμούσα να πάω και να είμαι ο εαυτός μου, είναι μια πολύ μεγάλη απόφαση. Πάντα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό και σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας. "

Η ταινία δεν θα καλύψει τον τραγικό θάνατο της Diana το 1997, αλλά θα επικεντρωθεί στην κατάρρευση της σχέσης της με τον Κάρολο, καθώς και στην έντονη αγάπη της για τα δύο παιδιά της, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry.

Ο σκηνοθέτης εξέφρασε ότι πάντα τον ενδιέφερε ο ρόλος της βασιλικής οικογένειας στον παγκόσμιο πολιτισμό. Εξήγησε ότι η ταινία θα επικεντρωθεί στο πώς η εσωτερική ανεξαρτησία της Diana συνέχισε να εμπνέει γενιές γυναικών, ακόμη και μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ