Η Kate Middleton φόρεσε το φόρεμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στη ντουλάπα τους

Το κομψό φόρεμα που επέλεξε για το τελευταίο Zoom call της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δούκισσα του Cambridge εξακολουθεί να παράγει έργο μέσω Zoom calls από την άνεση του σπιτιού της όσο βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα. Σύμφωνα με δελτίο τύπου από το παλάτι του Kensington, η Kate παρουσιάζει μια συνέλευση για την Εθνική Ακαδημία Oak, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσει για τη σημασία της ψυχικής υγείας και της ευημερίας στα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την περίσταση, η Kate επέλεξε ένα ανοιξιάτικο φλοράλ φόρεμα από την εταιρεία Marks & Spencer και άφησε τα μαλλιά της ελευθέρα, κάνοντάς τους χαλαρές μπούκλες και χωρίστρα στη μέση. 

Το θέμα του μηνύματος της δούκισσας είναι "σκόρπισε λίγη καλοσύνη". Έτσι, η Kate μίλησε για τη σημασία της καλής θέλησης και για το πώς η αναγνώριση των πλεονεκτημάτων της καλοσύνης βοηθά τους γύρω μας.

"Το να μιλάς σε κάποιον, είτε είναι φίλος, είτε μέλος της οικογένειας είτε δάσκαλος, είναι κάτι που μπορείς να κάνεις για να νιώσεις τον εαυτό σου λίγο καλύτερο. Και μπορείς επίσης να παίξεις το ρόλο σου βοηθώντας τους άλλους να αισθάνονται καλύτερα. Οι μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούν να κάνουν σπουδαίο καλό. Αλλά καθώς βοηθάμε άλλους, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας, αφιερώνοντας χρόνο να επικεντρωθούμε σε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ευτυχισμένοι, " είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ