H Angelina Jolie αποκάλυψε πως χώρισε με τον Brad Pitt για το καλό της οικογένειάς της

"Ήταν η σωστή απόφαση."

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το 2016 ανακοίνωσαν το χωρισμό τους οι Angelina Jolie και Brad Pitt αιφνιδιάζοντας όλο τον κόσμο, καθώς κανείς δεν ήξερε ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα. Όπως αποκαλύφθηκε βέβαια στη συνέχεια στη σχέση τους δεν ήταν όλα παραμυθένια και τώρα, η Jolie αποκαλύπτει πως έχει προχωρήσει και πως στο επίκεντρο της ζωής της πλέον βρίσκονται τα παιδιά της. 

Η ηθοποιός μιλώντας στη Vogue India εξήγησε γιατί αποφάσισε να χωρίσει τον Pitt. Όταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να διατηρεί ένα υγιές περιβάλλον για τα έξι παιδιά της, παρά τη δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός από τον άντρα της απάντησε πως "Χώρισα για το καλό της οικογένειάς μου. Ήταν η σωστή απόφαση. Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο να το ξεπεράσουν."

Επιπλέον εξήγησε πως κάποιοι εκμεταλλεύονται το ότι δεν μιλάει γι' αυτό και επιλέγει τη σιωπή, με αποτέλεσμα τα παιδιά της να βλέπουν συνεχώς ψέμματα στα media για τα ίδια και την οικογένειά τους. "Φροντίζω να τους υπενθυμίζω πως ξέρουν την αλήθεια και έχουν τη δική τους γνώμη. Στην πραγματικότητα είναι έξι πολύ γενναίοι, δυνατοί νέοι άνθρωποι."