Ο Brad Pitt έκανε μία εμφάνιση έκπληξη σε αμερικανική εκπομπή

Και απέδειξε πάλι ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Brad Pitt είναι ένας από τους A-list celebrities που εμφανίστηκαν στο κυριακάτικο virtual United We Sing του CBS, που ήταν αφιερωμένο στους εργαζόμενους που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού event stars όπως οι Sandra Bullock, Oprah Winfrey, Jamie Foxx και φυσικά ο Pitt, έκαναν βίντεο κλήσεις σε εργαζόμενους από όλη τη χώρα για να μιλήσουν και να τους ευχαριστήσουν που με τη δουλειά τους κράτησαν τους Αμερικανούς ασφαλείς κατά όλον αυτόν τον καιρό που η πανδημία είχε ξεσπάσει. Ο Brad Pitt μίλησε με τον Darnell Rudolph, έναν άνδρα με βάση στη Νέα Ορλεάνη. 

Ο Brad Pitt έκανε μία εμφάνιση έκπληξη σε αμερικανική εκπομπή

"Λάτρεψα τη δουλειά που έκανες μετά τον Katrina” είπε ο Rudolph στον Pitt κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους αναφερόμενος στη βοήθεια που έδωσε ο ηθοποιός στους αρχιτέκτονες να σχεδιάσουν και να χτίσουν πάνω από 100 eco-friendly σπίτια στη Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Katrina το 2005. 

"Το εκτιμώ πολύ, αγαπάω πολύ την πόλη αυτή και όλοι μας εκτιμάμε αυτό που κάνεις" είπε ο Pitt πριν ρωτήσει τον Rudolph για την οικογένειά του. 

Το chat του ηθοποιού με τον Rudolph δεν είναι η πρώτη του εικονική εμφάνιση από τότε που άρχισε η παγκόσμια υγειονομική κρίση. Εκτός από αυτό ο Pitt είχε κάνει και μία εμφάνιση στην εικονική αποφοίτηση του Missouri State University αλλά και ένα πέρασμα λέγοντας τον καιρό στη διαδικτυακή εκπομπή Some Good News του John Krainski.