Η Emma Roberts περιμένει το πρώτο της παιδί

Σύμφωνα με δημοσίευμα η ηθοποιός είναι έγκυος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Emma Roberts και ο Garrett Hedlund περιμένουν παιδί. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Us Weekly η ηθοποιός είναι έγκυος, παρόλα αυτά η ίδια ή κάποιος από το περιβάλλον της, δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα νέα. 

Η Roberts και ο Hedlund ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2019. Τότε είχαν απαθανατιστεί να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι στο Los Angeles. Αυτό συνέβη ακριβώς μετά το χωρισμό της Roberts από τον Evan Peters, με τον οποίο μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί.

Η Emma Roberts περιμένει το πρώτο της παιδί

"Τα τρία αυτά χρόνια που ήταν μαζί η σχέση έκανε τον κύκλο της. Έχουν πολύ όμορφες αναμνήσεις αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν και έτσι όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους" είχε πει τότε μία πηγή στο Just Jared. 

Όταν ξεκίνησε η φημολογία για τη σχέση της Roberts με τον Heldund μια άλλη πηγή είχε πεί στο Us Weekly πως αρχικά ήταν φίλοι αλλά στη συνέχεια ξεκίνησε κάτι άλλο. Μερικούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο άνθρωποι από το περιβάλλον τους έλεγαν πως το ζευγάρι προτιμάει να κρατήσει χαμηλό προφίλ και πως δεν σχεδιάζει κάποια επισημοποίηση προς το παρόν. "Τους αρέσει να περνάνε χρόνο μαζί και η σχέση τους είναι πιο πολύ χαλαρή παρά σοβαρή."