Η Zoë Kravitz θέλει να γυριστεί και δεύτερη σεζόν για το High Fidelity

Οι fans θα συμφωνήσουν μαζί της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το High Fidelity "γεννήθηκε" από την πένα του συγγραφέα Nick Hornby το 1995 και πέντε χρόνια μετά, το 2000 έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον John Cusack. Η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από έναν ιδιοκτήτη ενός παλιομοδίτικου δισκάδικου, που κάνει μία αποτίμηση της ερωτικής του ζωής, όταν η σύντροφός του τον χωρίζει για κάποιον άλλον. 20 χρόνια αργότερα, η Hulu έδωσε νέα πνοή στην ιστορία, παρουσιάζοντάς τη κάπως διαφοροποιημένη: η πρωταγωνίστρια είναι πλέον γυναίκα και είναι η Zoë Kravitz και το σκηνικό εκτυλίσσεται στο Μπρούκλιν.

Η σειρά των δέκα επεισοδίων έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2020 και αποτέλεσε ένα mini hit. Τώρα, το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει συνέχεια. Η Hulu δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει για δεύτερη σεζόν, αλλά η πρωταγωνίστρια και executive producer Zoë Kravitz το περιμένει. Η ίδια είπε στο Variety ότι αυτή και το καστ "δεν έχουν μάθει" εάν η σειρά θα ανανεωθεί, αλλά "θα ήθελε πολύ" να κάνει άλλη μια σεζόν.

"Νομίζω ότι η σειρά έχει πολλές δυνατότητες. Νομίζω ότι υπάρχει πολύ χώρος για όλους να μεγαλώσουν και να προβληματιστούν. Υπάρχουν πολλά μέρη που θα μπορούσαμε να πάμε και θα ήθελα πολύ να βρεθώ σε αυτά" είπε.