Η Beyoncé αποθεώθηκε από τους fans της μετά από την τελευταία της εμφάνιση

Η τραγουδίστρια τιμήθηκε με το Ανθρωπιστικό βραβείο των 2020 BET Awards.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τη Beyoncé, εκτός φυσικά από την ίδια τη Beyoncé.

Η τραγουδίστρια ήταν πραγματικά εκθαμβωτική καθώς παρέλαβε το φετινό Ανθρωπιστικό Βραβείο στα 2020 BET Awards, πριν από μερικές ώρες. Για την περίσταση η Queen εμφανίστηκε με λαμπερά μαλλιά και ένα μεγάλο τσόκερ με κρύσταλλα, το οποίο συνδύασε με ένα στράπλες φόρεμα. 

Η λάμψη της έκανε τον κόσμο να αναρωτιέται αν ο αγαπημένος της makeup artist, Sir John, ήταν μαζί της στην καραντίνα γιατί το πρόσωπό της ήταν αψεγάδιαστο. 

Οι χρήστες των social media άρχισαν αμέσως να μιλούν για το glamorous look της στο Twitter, ακόμα και πριν εμφανιστεί για να παραλάβει το βραβείο της. 

"Στην κατηγορία ομορφιά η Beyoncé πάντα θα κερδίζει" έγραψε ένας. "Η Beyoncé πίνει από την πηγή της νεότητας" είπε κάποιος άλλος. 

Αφού έκανε την εισαγωγή η φίλη της και πρώην Πρώτη Κυρία Michelle Obama, η Queen Bey μίλησε για να επισημάνει τη σημασία της μαύρης κοινότητας για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο.

"Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στα αδέρφια μου εκεί έξω, στις αδερφές μου που εμπνέεουν, διαμαρτύρονται και πολεμούν για την αλλαγή. Οι φωνές σας ακούγονται και αποδεικνύεται στους προγόνους μας ότι οι αγώνες τους δεν ήταν μάταιοι. Τώρα υπάρχει ακόμα ένα πράγμα που πρέπει να κάνουμε για να δείξουμε τη δύναμή μας και αυτό είναι να ψηφίσουμε" είπε η Beyoncé. "Σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να προσπαθείτε, να αλλάζετε και να αποδοκιμάζετε αυτό το ρατσιστικό και γεμάτο ανισότητες σύστημα. Πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό μαζί, να συνεχίσουμε να πολεμάμε ο ένας για τον άλλον και να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι θα μείνουμε σπίτι όταν γίνουν οι εκλογές. Πρέπει να ψηφίσουμε σαν η ζωή μας να εξαρτάται από αυτό γιατί όντως εξαρτάται. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να συνεχίσετε να είστε η αλλαγή που θέλετε να δείτε.”

Η εμφάνιση της Beyoncé στα βραβεία έγινε μετά την ανακοίνωση ότι το νέο της visual album, Black is King, θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 31 Ιουλίου. Σύμφωνα με το Variety η ταινία θα είναι ένας ύμνος στον κόσμο των μαύρων και μια "ιστορία για τα χρόνια που σχημάτισαν και διαμορφώνουν το παρόν".