Η Gwyneth Paltrow νιώθει πολύ τυχερή που ερωτεύτηκε ξανά

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκάλυψε πως μετά το διαζύγιό της δεν περίμενε ότι θα ξαναπαντρευτεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Gwyneth Paltrow νιώθει "πολύ τυχερή" που ερωτεύτηκε ξανά, μετά το διαζυγιό της από τον frontman των Coldplay, Chris Martin. Η ηθοποιός που χώρισε με τον πρώην σύζυγό της το 2014, μετά από δέκα χρόνια γάμου, παντρεύτηκε το 2018 τον Brad Falchuck. 

Όπως εξήγησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Heat, το να ξαναπαντρευτεί ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς δεν πίστευε ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να ξανασυμβεί. 

"Θεωρώ ότι όταν σου συμβαίνει και είσαι λίγο μεγαλύτερος, το αξιολογείς διαφορετικά και του δίνεις  μεγαλύτερη σημασία από ότι στην ηλικία των 20, γιατί σε εκείνη την ηλικία δεν ξέρεις ακόμα τη διαφορά. Στάθηκα πολύ τυχερή."

Η Gwyneth Paltrow νιώθει πολύ τυχερή που ερωτεύτηκε ξανά
H Gwyneth Paltrow με τον Brad Falchuck.

Επίσης μίλησε για το ότι πέρασε πολύ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Martin, Apple και Moses, εξαιτίας της πανδημίας. 

"Ανησυχούσα γιατί πίστευα πως θα είναι πολύ δύσκολο για δύο έφηβους, γιατί είχαμε συνηθίσει να έχουμε τη ζωή και την ελευθερία μας. Το να λες σε έφηβους ΟΚ τώρα δεν βγαίνεις, δεν πας σε πάρτι, δεν κάνεις skateboard, δεν κάνεις τίποτα από αυτά, είναι μια σημαντική αλλαγή.”

Συνέχισε λέγοντας πως "Ήταν πολύ καλά όλον αυτόν τον καιρό. Ήταν εξαιρετικά υπεύθυνοι με τα μαθήματά τους και αυτό που μου άρεσε περισσότερο, ήταν οι μεγάλες συζητήσεις που είχαμε κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του φαγητού.”