Οι Kate και William έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το lockdown

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νοσοκομείο Queen Elizabeth.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate και ο William έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το εκτεταμένο lockdown που επιβλήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία εξαιτίας της πανδημίας. 

Την Κυριακή που μόλις πέρασε το ζευγάρι επισκέφθηκε το νοσοκομείο Queen Elizabeth στο King’s Lynn για τα 72α γενέθλια του NHS. Οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων και για να "ευχαριστήσουν το προσωπικό υγείας που συνεχίζει να παρέχει πολύτιμη υποστήριξη στη μάχη κατά του COVID-19”, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Kensington. 

Όπως αναφέρει το @middletonmaven, η δούκισσα επέλεξε ένα φόρεμα Beulah London, το οποιο φυσικά αμέσως έγινε sold out, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα σχεδόν τα κομμάτια που επιλέγει κατά καιρούς η Kate. Επιπλέον το συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια Patrick Mavros. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ήπιαν το απογευματινό τους τσάι με τα μέλη του προσωπικού, του νοσοκομείου, που στις 22 Ιουλίου θα γιορτάσει τα δικά του 40α γενέθλια. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του παλατιού "Το νοσοκομείο Queen Elizabeth φροντίζει ασθενείς από το 1980 ενώ τώρα εξυπηρετεί περίπου 331 χιλιάδες άτομο από το Norfolk, το Cambridgeshire και το Lincolnshire."

To εν λόγω νοσοκομείο επιπλέον ήταν μία από τις μονάδες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς εκεί νοσηλεύτηκαν και έλαβαν βοήθεια σχεδόν 450 ασθενείς που νόσησαν από τον κορωνοϊό. Το ίδιο δελτίο αποκάλυψε επίσης ότι το νοσοκομείο "έχει πλέον στη διάθεσή του 46 ασθενείς που αναρρώνουν από τον ιό και συμμετέχουν στις έρευνες που γίνονται για την ασθένεια."