Πρίγκιπας Harry και Meghan ενώνουν τις δυνάμεις τους με νέους ηγέτες από όλο τον κόσμο

Για να συζητήσουν περί ίσων δικαιωμάτων και δικαιοσύνης

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ως θερμοί υποστηρικτές της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας σε όλο τον κόσμο, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι θα ακούγονται οι φωνές που ζητούν ίσα δικαιώματα για όλους.

Σε απάντηση στο κίνημα του Black Lives Matter, το Queen's Commonwealth Trust - το οποίο χρηματοδοτεί και ενώνει νέους ηγέτες σε όλο τον κόσμο - διεξάγει εβδομαδιαίες συζητήσεις με νέους από το δίκτυο και ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος του οργανισμού (αντίστοιχα) , ο Harry και η Meghan ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην τελευταία τους συνομιλία. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης την 1η Ιουλίου, το ζευγάρι συνδέθηκε με νέους από το δίκτυο για να μιλήσει για τη σημασία της εξασφάλισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, την επείγουσα ανάγκη να προωθηθούν προς μακροπρόθεσμες και πρακτικές λύσεις για μέλλον, και γιατί είναι σημαντικό να αμφισβητούμε την ασυνείδητη προκατάληψη και να αναγνωρίζουμε τα λάθη του παρελθόντος.

"Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ή να αγνοήσουμε το γεγονός ότι όλοι μας έχουμε εκπαιδευτεί να βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά", δήλωσε ο Harry στην ομάδα. "Ωστόσο, μόλις αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει κάποια προκατάληψη, τότε πρέπει να το αναγνωρίσετε, πρέπει να δουλέψετε για να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι… ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε να αλλάξει κάτι που είναι τόσο λάθος στην κοινωνία μας".