Το ισχυρό μήνυμα της Meghan Markle για τη μάχη υπέρ της ισότητας

"Συνεχίστε να προκαλείτε. Συνεχίστε να πιέζετε "

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δούκισσα του Sussex έχει δώσει πολλές δυνατές ομιλίες σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών, οπότε όταν συμμετείχε στη φετινή διάσκεψη κορυφής Girl Up Leaders, δεν αποτέλεσε έκπληξη το πόσο παθιασμένα μίλησε για το θέμα.

Η Meghan Markle επαίνεσε τις νέες γυναίκες, ακούγοντας την αλλαγή που δημιούργησαν και τις ενθάρρυνε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για έναν ίσο κόσμο.

"Συνεχίστε να προκαλείτε. Συνεχίστε να πιέζετε" είπε η Meghan. "Κάντε τους να νιώσουν λίγο άβολα γιατί μόνο μέσα από αυτή την ταλαιπωρία δημιουργούμε πραγματικά τις προϋποθέσεις για να ξαναπροσδιορίσουμε τα πρότυπα, τους πολιτικούς και την ηγεσία μας - να κινηθούμε προς την πραγματική εκπροσώπηση και την ουσιαστική επιρροή στις δομές λήψης αποφάσεων και εξουσίας".

Το Girl Up είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων γυναικών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενθαρρύνοντας την ισότητα των φύλων και την κοινωνική αλλαγή.

Η Meghan έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα της ισότητας, τόσο κατά τη διάρκεια της περιόδου ως μέλος της βασιλικής οικογένειας όσο και πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Έχει συνεργαστεί με πολλές γυναικείες φιλανθρωπικές οργανώσεις, όσο ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει δώσει πολλές ομιλίες για τα δικαιώματα των γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της διοργάνωσης για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας.