Η πριγκίπισσα Beatrice δανείστηκε το υπέροχο νυφικό της από τη βασίλισσα

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίστηκε μάλιστα με την ίδια τιάρα που είχε φορέσει η γιαγιά της στο γάμο της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφήνοντας πίσω την ιδέα για ένα βασιλικό γάμο που θα λάμβανε μεγάλη δημοσιότητα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε σε μία ιδιωτική τελετή στο Windsor. Για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, η νύφη έκανε την έκπληξη φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα, που δανείστηκε από τη γιαγιά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Δεν ήταν όμως το μόνο στοιχείο που τη συνέδεε με τη γιαγιά της, αφού η εγγονή της βασίλισσας εμφανίστηκε με την ίδια τιάρα που είχε φορέσει η μονάρχης στον γάμο της με τον Φίλιππο το 1947.

Η πριγκίπισσα Beatrice δανείστηκε το υπέροχο νυφικό της από τη βασίλισσα

1227683322


Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του Buckingham Palace, το εντυπωσιακό νυφικό της πριγκίπισσας είναι ένα vintage φόρεμα από την ντουλάπα της βασίλισσας, σχεδιασμένο από τον Norman Hartnell.

1227683554

Η Angela Kelly και ο Stewart Parvin, που και οι δύο συνεργάζονται τακτικά με τη βασίλισσα, αναδιαμόρφωσαν το φόρεμα για να διασφαλίσουν ότι θα έδειχνε τέλειο για τη νύφη. Η βασίλισσα επέλεξε το φόρεμα που είχε φορέσει στην πρεμιέρα της ταινίας Λόρενς της Αραβίας στο Odeon στην πλατεία Leicester του Λονδίνου, το 1962.

Επιλέγοντας τόσο ένα vintage φόρεμα της γιαγιάς της όσο και την τιάρα που η ίδια η βασίλισσα είχε φορέσει στον γάμο της, η πριγκίπισσα Βεατρίκη δεν δείχνει μόνο ότι διαθέτει ένα ιδιαίτερο και προσωπικό στυλ αλλά κάνει ξεκάθαρη τη σύνδεσή της με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.