Η νέα ιδιότητα της Natalie Portman δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική

Η ηθοποιός αναλαμβάνει την ηγεσία μιας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Natalie Portman έχει το Όσκαρ της, ένα συμβόλαιο με τον Dior, σημαντικούς ρόλους σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, ένα πτυχίο από το Χάρβαρντ, και αρκετές κλασικές επιτυχημένες ταινίες στο βιογραφικό της. Τι άλλο πρέπει να κάνει μία σούπερ σταρ του Χόλιγουντ; Προφανώς, το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσει μια επαγγελματική αθλητική ομάδα.

Ενώ κάποιοι celebrities ξεκινούν τη δική τους παραγωγή κρασιού ή ασχολούνται με podcasts, η Portman ηγείται τώρα ενός ομίλου που θα φέρει το National Women’s Soccer League στο Λος Άντζελες. Μετοχές έχουν αρκετές διάσημες ηθοποιοί, ανάμεσά τους οι Uzo Aduba, Lilly Singh, America Ferrera, Jennifer Garner, Jessica Chastain και Eva Longoria, ενώ συμμετέχουν επίσης και αρκετές γυναίκες - αστέρες του ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων των Abby Wambach, Mia Hamm, Lauren Cheney Holiday και Julie Foudy. 

Η Portman δήλωσε στο People ότι μπήκε στο πρωτάθλημα από την Becca Roux, εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Παικτών USWNT, βλέποντάς το ως μια ευκαιρία να ενισχύσει το προφίλ των γυναικείων επαγγελματικών αθλημάτων στην Αμερική. Το ποδόσφαιρο είναι μια έξυπνη κίνηση, λαμβάνοντας υπόψη πόσο δημοφιλής και επιτυχημένη είναι η Εθνική Ομάδα Γυναικών των ΗΠΑ σε σχέση με αυτή των ανδρών. 

"Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε, τι θα συνέβαινε αν υπήρχε μια ομάδα στο Λος Άντζελες; Είμαστε το κέντρο της ψυχαγωγίας αυτής της χώρας για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης" δήλωσε η Portman στο περιοδικό. "Τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δίνουν προσοχή σε αυτό το άθλημα; Προφανώς, οι ίδιοι οι παίκτες ήταν απίστευτοι και κέντρισαν την προσοχή, αλλά δεν τους βοηθά πάντα η επιτυχία και η δημοτικότητά τους".