Η Cameron Diaz μόλις κυκλοφόρησε μια εξαιρετικά κομψή, καλοκαιρινή σειρά κρασιών

"Είναι το κρασί στην πιο αγνή του μορφή" δηλώνει η ηθοποιός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Cameron Diaz μπορεί να προσθέσει έναν ακόμα ρόλο στο βιογραφικό της: οινοποιός. Η ηθοποιός και η Katherine Power, ιδρύτρια των Who What Wear και Versed Skincare, μπαίνουν στη βιομηχανία του κρασιού, ακολουθώντας τα βήματα αρκετών celebrities - ανάμεσά τους οι Mary J.Blige, Kylie Minogue, Brad Pitt και Angelina Jolie.

Η μικρή συλλογή κρασιών, υπό την επωνυμία Avaline, κάνει ντεμπούτο της με δύο καλοκαιρινές ποικιλίες: το Avaline White, ένα ξηρό ισπανικό κρασί με τραγανό, φρέσκο φινίρισμα και το Avaline Rosé, ένα ελαφρύ γαλλικό κρασί με νότες πεπονιού και ξύσμα λεμονιού.

"Μου αρέσει το κρασί και δεν το αμφισβήτησα ποτέ.… Αλλά δεν είχα ιδέα για τη διαδικασία παραγωγής", δήλωσε η Diaz. "Μάθαμε πρόσφατα ότι δεν ήταν αυτό που πρόσθεσες, αλλά αυτό που δεν πρόσθεσες". Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, τα κρασιά Avaline αποτελούνται από οργανικά σταφύλια, χωρίς περιττά πρόσθετα, με αποτέλεσμα μια καθαρή, τραγανή και δροσιστική γεύση. Το Avaline στοχεύει να θέσει "ένα νέο πρότυπο" στη βιομηχανία του κρασιού παρέχοντας απόλυτη διαφάνεια των συστατικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Diaz μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για το λανσάρισμα του Avaline σε μια ανάρτησή της στο Instagram αυτήν την εβδομάδα, όπου απολαμβάνει το κρασί της μαζί με την Power, αποκαλύπτοντας πώς ξεκίνησε η ιδέα τους για το brand. "Πάντα πίστευα ότι το κλειδί για την ευεξία είναι η ισορροπία. Η δημιουργία ενός καθαρού κρασιού γεμάτο φυσική καλοσύνη και απαλλαγμένο από δεκάδες ανεπιθύμητα και μη αποκαλυφθέντα πρόσθετα με βοηθά να βρω αυτήν την ισορροπία όταν απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί. Είναι το κρασί στην πιο αγνή του μορφή και δημιουργήθηκε για όσους απολαμβάνουν μια γεμάτη ζωή και μια χαλαρή προσέγγιση στην ευημερία" έγραψε η ηθοποιός.