Η επιστροφή της Blake Lively στο κόκκινο χαλί είχε την αίγλη του old Hollywood

Η νέα εμφάνιση της ηθοποιού με αφορμή την ταινία The Rhythm Section.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Blake Lively επέστρεψε στο κόκκινο χαλί, πέντε μήνες μετά τη γέννηση της τρίτης κόρης της. Η ηθοποιός ξεκίνησε την πρόωθηση της νέας της ταινίας The Rhythm Section, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Jude Law. 

Η επιστροφή της Blake Lively στο κόκκινο χαλί είχε την αίγλη του old Hollywood

Για την εμφάνισή της σε αίθουσα προβολής στη Νέα Υόρκη, η Lively άντλησε έμπνευση από την αίγλη του παλιού Hollywood, επιλέγοντας μία μαύρη, βελούδινη δημιουργία των Dolce & Gabbana που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και τόνιζε το μπούστο. 

The Rhythm Section

Η ηθοποιός συνηθίζει να αλλάζει looks κατά τη διάρκεια προώθησης των ταινιών της, φτάνοντας μάλιστα να έχει πραγματοποιήσει και έξι αλλαγές στην εμφάνισή της μέσα σε μία ημέρα. Επίσης, θα ενσωματώσει στοιχεία του χαρακτήρα που υποδύεται στην γκαρνταρόμπα της περιοδείας της, όπως για παράδειγμα με το A Simple Favour όπου τα κοστούμια και τα παντελόνια που φορούσε η Lively ήταν συνδεδεμένα με την ταινία.

Στην ταινία The Rhythm Section, η Lively υποδύεται τη Stephanie Patrick, μια γυναίκα που αναζητά εκδίκηση για ένα αεροπορικό δυστύχημα που σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά της. Το trailer τη δείχνει να μεταμφιέζεται σθνεχώς συμπεριλαμβανομένης και μιας εμφάνισης εμπνευσμένης από τη δεκαετία του 1940, που θα μπορούσε να είναι και η σκέψη πίσω από κάποια looks κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.