Ο Ryan Reynolds αντιδρά στην "εγκυμοσύνη" της Blake Lively

Όλα δείχνουν πως ο Reynolds δεν έχει σκοπό να γίνει ξανά πατέρας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την Τετάρτη, ο Reynolds δημοσίευσε μια αναπαράσταση μιας σκηνής από την ταινία του 2010 Buried - με μια μικρή προσθήκη προϊόντων από τη μάρκα τζιν του, Aviation Gin. Η εικόνα του συζύγου της παγιδευμένο υπόγεια σε φέρετρο αναστάτωση την Lively και τελικά σχολίασε, "Νομίζω ότι αυτό με κατέστησε έγκυο."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Θα είμαι εκτός γραφείου από τις 22 Ιουλίου έως τα μέσα του για πάντα", απάντησε. "Εάν χρειάζεστε άμεση βοήθεια κατά τη διάρκεια της απουσίας μου, παρακαλώ επικοινωνήστε με κάποιον. Οποιοσδήποτε. Διαφορετικά, θα απαντήσω στο μήνυμά σας το συντομότερο δυνατό μετά την απίθανη επιστροφή μου. Σας ευχαριστώ.", απάντησε ο Reynolds επιβεβαιώνοντας ότι μαζί με την Lively είναι το πιο fun ζευγάρι του Hollywood.

Σε άλλα νέα, το ζευγάρι συνέχισε τη σειρά των μεγάλων φιλανθρωπικών δωρεών του, αφού δεσμεύτηκε να προσφέρει $400.000 σε τέσσερα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και 1 εκατομμύριο δολάρια στις οργανώσεις Feeding America και Food Banks Καναδά.

Τον περασμένο μήνα, όπως αναφέρει το Entertainment Tonight Canada, δώρισαν $200.000 στην πρωτοβουλία Circle of Abundance από το Ινστιτούτο Coady του Πανεπιστημίου St. Francis Xavier. Επιπλέον, ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo έγραψε στο Twitter την Τετάρτη ότι η Lively και ο Reynolds προσέφεραν "5.000 πακέτα πάνες και 2.000 πακέτα βρεφικών μαντηλιών" για διανομή σε τράπεζες τροφίμων σε ολόκληρη την πολιτεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ