Ο Kanye West ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από την Kim Kardashian

O Kanye West ζητά συγχώρεση από τη γυναίκα του ύστερα από το ξέσπασμά του στο Twitter.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν μερικές μέρες ο ράπερ ζήτησε συγχώρεση από την Kim Kardashian αφού δημοσίευσε μια σειρά από tweets στα οποία ισχυριζόταν ότι η σύζυγός του προσπάθησε να τον "κλειδώσει" και ότι ήθελε διαζύγιο. Κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικής ομιλίας στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας, ο West αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι είχε σκεφτεί να κάνει έκτρωση όταν η Kardashian West ήταν έγκυος με το πρώτο τους παιδί, την North.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφοντας στο Twitter, είπε: "Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη σύζυγό μου Κim για τη δημοσίευση πληροφοριών που ήταν ιδιωτικές. Δεν την κάλυψα όπως με κάλυψε. Για την Kim θέλω να πω ότι ξέρω ότι σε πλήγωσα. Παρακαλώ συγχώρεσέ με. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί για μένα. "

Η Kardashian West δεν έχει ακόμη απαντήσει δημοσίως στη συγγνώμη του συζύγου της, αν και αντέδρασε στο σχόλιο ενός θαυμαστή. "Σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ", έγραψε ένας fan και η Kim πάτησε like στο σχόλιο.  

Πριν μερικές μέρες, η Kardashian West μίλησε μέσω Instagram για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας του συζύγου της. "Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye έχει διπολική διαταραχή", έγραψε. "Όποιος το έχει αυτό ή έχει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του που πάσχει από αυτήν την ασθένεια, ξέρει πόσο απίστευτα περίπλοκο και επώδυνο είναι να το καταλάβει κανείς."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ