Οι κρυφοί social media λογαριασμοί του πρίγκιπα Harry

"Την περίοδο που ξεκίνησαν να βγαίνουν, η Meghan ακολούθησε έναν μυστηριώδη λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @SpikeyMau5."

HARPER'S BAZAAR TEAM

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζαμε για τη σχέση της Meghan Markle και του Prince Harry. Στη νέα βασιλική βιογραφία, Finding Freedom, ο royal editor του harpersbazaar.com Omid Scobie και η βασιλική ανταποκρίτρια, Carolyn Durand, συζητούν τις πρώτες συναντήσεις της Meghan και του Harry και το πώς αρχικά επικοινωνούσαν μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από μια συνάντηση τριών ωρών, ακολουθούμενη από ένα "ρομαντικό δείπνο" την επόμενη μέρα στο Dean Street Townhouse του Soho House στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2016, τόσο η Meghan όσο και ο Harry ερωτεύθηκαν μεταξύ τους. Και σύμφωνα με το Finding Freedom, ακολούθησαν γρήγορα ο ένας τον άλλον στα social media.

Σύμφωνα με τον Scobie και την Durand, "Αν και μοιράστηκε μεγάλο μέρος της επίσκεψής της στο Λονδίνο στα social media, η Meghan ήξερε ότι έπρεπε να κρατήσει τα ραντεβού της κρυφά. Αλλά οι ενδείξεις ήταν εκεί. Την περίοδο που ξεκίνησαν να βγαίνουν, ακολούθησε έναν μυστηριώδη λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @ SpikeyMau5. Χωρίς ορατό πρόσωπο στη φωτογραφία προφίλ, μόνο ένα κράνος σε σχήμα ποντικιού, δεν θα σήμαινε τίποτα για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν ο ιδιωτικός λογαριασμός του Harry."

Εξηγώντας το ασυνήθιστο ψευδώνυμο, ο Scobie και η Durand αποκάλυψαν, "Ως μεγάλος οπαδός της house μουσικής, δημιούργησε το ψευδώνυμο χρησιμοποιώντας μέρος του ονόματος ενός από τους αγαπημένους του DJ, DeadMau5. To Spikey προήλθε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στο Facebook. Το "Spike" ήταν ένα ψευδώνυμο που μερικές φορές χρησιμοποιούταν για τον πρίγκιπα, ειδικά από τους αξιωματικούς της Scotland Yard. "

"Ο λογαριασμός του Harry στο Facebook (πριν τον κλείσει) είχε μια φωτογραφία προφίλ τριών παιδιών που φορούσαν καπέλα του Παναμά", αποκάλυψε το Finding Freedom. "Ο λογαριασμός έγραφε ότι ήταν από το Maun της Botswana. Πριν από αυτή τη φωτογραφία, ο Harry χρησιμοποίησε την εικόνα του βασιλιά Julien, του εκκεντρικού κερκοπίθηκου από την ταινία της Dreamworks, Madagascar."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ