Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ένιωσαν "έντονη έλξη" ήδη από τα πρώτα ραντεβού τους

"Σχεδόν αμέσως ήταν τρελοί ο ένας για τον άλλον" αναφέρει το βιβλίο Finding Freedom.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα βασιλική βιογραφία, Finding Freedom, αποκάλυψε πολλές κρυφές πτυχές της ζωής του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Σε μεγάλο μέρος του βιβλίου, οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand μιλούν για τις πρώτες συναντήσεις του ζευγαριού.  

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Meghan ήταν "πρόσφατα ελεύθερη" ύστερα από μία σχέση δύο χρόνων. Χαριτολογώντας είπε σε ένα φίλο πως ήλπιζε να βρει "έναν καλό Βρετανό gentleman για να φλερτάρει" κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Λονδίνο. Το όνειρό της έγινε σύντομα πραγματικότητα.

Οι δυο τους βγήκαν ραντεβού στα τυφλά στο House’s Dean Street Townhouse. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησής τους, ο Harry ήπιε μπίρα και η Meghan ένα Martini, με το βιβλίο να αναφέρει πως ήταν "στο δικό τους μικρό κόσμο". Το πρώτο αυτό ραντεβού διήρκεσε τρεις ώρες. "Παρά την έντονη έλξη μεταξύ τους, δεν φιλήθηκαν, δεν είχαν προσδοκίες, μόνο μια υπόνοια ότι κάτι υπήρχε εκεί και ήλπιζαν να ξαναειδωθούν σύντομα", αναφέρουν οι συγγραφείς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Meghan και ο Harry αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά το επόμενο βράδυ. Ένας φίλος τους είπε στους συγγραφείς του βιβλίου πως σχεδόν αμέσως ήταν τρελός ο ένας για τον άλλον. Σύμφωνα με το βιβλίο, η δεύτερη συνάντηση ήταν και επίσημο ραντεβού, καθώς το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά στο Dean Street Townhouse, αυτή τη φορά για ένα "ρομαντικό δείπνο".

Η Meghan και ο Harry μπήκαν στο χώρο από μία ιδιωτική είσοδο, για να μην τους δουν μαζί. Το βιβλίο αναφέρει πως οι δυο τους συζήτησαν αρκετά εκείνη τη βραδιά και ο πρίγκιπας επέστρεψε στη συνέχεια στο παλάτι. Η χημεία τους ήταν ξεκάθαρη, καθώς ο ένας άγγιζε το χέρι του άλλου και κοιτάζονταν έντονα. Έμοιαζε με έρωτα με την πρώτη ματιά.

Για την τρίτη τους συνάντηση, η Meghan πήγε με ταξί στο παλάτι του Kensington. Όταν ο πρίγκιπας άνοιξε την πόρτα, η Meghan είδε πίσω του ένα μικρό διάδρομο με πολλά παλτό κρεμασμένα σε κρεμάστρες και τις μπότες του ακουμπισμένες στην είσοδο, ακριβώς όπως θα ήταν σε ένα κανονικό σπίτι.

Έξι εβδομάδες αργότερα, ο Harry και η Meghan πήγαν στην Μποτσουάνα για διακοπές. "Πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους σε μία πολυτελή σκηνή των $1,957/το βράδυ", αναφέρει το βιβλίο. "Η Meghan επέστρεψε πολύ χαρούμενη", είπε μια πηγή. "Το κινητό της ήταν γεμάτο με φωτογραφίες -η φύση που είδα, αυθόρμητες δικές της φωτογραφίες και selfies με τον Harry", αποκαλύπτουν οι συγγραφείς. 

Η Meghan, όπως αναφέρει το βιβλίο, είπε πως με τον Harry μιλούσαν πολύ για πράγματα που δεν μοιραζόταν με κανέναν άλλον. Ένας φίλος της αποκάλυψε πως η δούκισσα είπε πως ένιωσε πολύ ασφαλής και δεμένη μαζί του παρόλο που τον ήξερε πολύ λίγο. 

"Οι διακοπές αυτές ήταν στην πραγματικότητα το τρίτο ραντεβού τους... αλλά και οι δύο φλέρταραν με την ιδέα πως ίσως θα είναι μαζί για πάντα", είπε φίλος του ζευγαριού στους συγγραφείς της βιογραφίας. Έπειτα ο πρίγκιπας ξεκίνησε να επισκέπτεται την Meghan στον Toronto, όπου γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς Suits, και η συνέχεια ανήκει πλέον στην ιστορία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ