Η Meghan Markle απαρνήθηκε "όλη τη ζωή της" για τη βασιλική οικογένεια

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν στη βασιλική βιογραφία 'Finding Freedom'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H νέα βασιλική βιογραφία Finding Freedom των Omid Scobie και Carolyn Durand αποκαλύπτει κρυφές λεπτομέρειες της ζωής της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, που τους οδήγησαν τελικά να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς "λίγοι γνώριζαν πόσα πολλά θυσίασε η Markle για να παντρευτεί τον Harry". Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν, "η Meghan είπε κλαίγοντας σε ένα φίλο τον Μάρτιο: 'Απαρνήθηκα όλη τη ζωή μου για αυτήν την οικογένεια. Ήμουν διατεθειμένη να κάνω τα πάντα. Αλλά να' μαστε. Είναι πολύ θλιβερό'". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ανακοινώθηκε η παραίτηση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα, η Meghan ήταν εκείνη που κατακρίθηκε.  Σύμφωνα με το Finding Freedom, "ένας υπηρέτης είπε αστειευόμενος ότι η Meghan πρόκειται να λανσάρει μια σειρά με προϊόντα ομορφιάς". Στην πραγματικότητα όμως η απόφαση δεν ήταν αποκλειστικά δική της. Ο πρίγκιπας Harry ήταν εκείνος που κινούσε τα νήματα. "Η Meghan τον ενθάρρυνε απλά να κάνει την αλλαγή. Τον υποστήριξε με κάθε κόστος", αναφέρει το βιβλίο.

Μια πηγή επιβεβαίωσε στο Finding Freedom, "Βασικά, ο Harry ήθελε να φύγει... Βαθιά μέσα του, αγωνιζόταν πάντα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Του άνοιξε την πόρτα για αυτό." Ωστόσο, φαίνεται ότι υπήρχε μια πτυχή του να αφήσει τον ρόλο του μέσα στη βασιλική οικογένεια για την οποία ο Harry δεν ήταν προετοιμασμένος και αυτή ήταν η απόφαση να αφαιρεθούν οι τιμητικές στρατιωτικές συναντήσεις του πρίγκιπα.

Σύμφωνα με το βιβλίο, αυτό στεναχώρησε και την Meghan, η οποία φέρεται να είπε σε έναν φίλο της, "Ήταν τόσο περιττό ... Και δεν είναι ότι απλώς στερεί σε εκείνον κάτι· στερεί κάτι σε ολόκληρη τη στρατιωτική κοινότητα βετεράνων. Μπορείς να δεις πόσα σημαίνει αυτός για εκείνους. Γιατί λοιπόν; "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ