Jennifer Aniston, Courteney Cox και Lisa Kudrow ενθαρρύνουν τους fans των Friends να ψηφίσουν

"Οι φίλοι δεν επιτρέπουν στους φίλους να παραλείψουν τις εκλογές " έγραψε η Cox.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι πρωταγωνίστριες από τα Friends ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια σημαντική υπόθεση. Η Courteney Cox χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί ένα ψήφισμα στο οποίο συμμετείχε πρόσφατα η ίδια και οι πρώην συμπρωταγωνίστριες της στη δημοφιλή σειρά, Jennifer Aniston και Lisa Kudrow. Το σύντομο κλιπ κυκλοφορεί καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές του 2020 στις 3 Νοεμβρίου.

Αν και δεν υπάρχει ήχος - ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει και συνέχεια - η πρόθεση πίσω από το βίντεο των τριών ηθοποιών να αγκαλιάζονται (ή ίσως να μοιράζονται ένα μυστικό) είναι σαφής: "Οι φίλοι δεν επιτρέπουν στους φίλους να παραλείψουν τις εκλογές".

"Στείλτε FRIENDS στο 26797 για να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί. Και προσθέστε με ετικέτες τους φίλους σας παρακάτω για να τους υπενθυμίσετε να ελέγξουν την εγγραφή τους #RegisterAFriendDay @iamavoter", έγραψε η Cox. 

Η Kudrow μοιράστηκε με τη σειρά της ένα στιγμιότυπο από το βίντεο στο Instagram της με λεζάντα που παροτρύνει τους fans να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.