Η πρώτη selfie της Gigi Hadid και του Zayn Malik μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η φωτογραφία που συγκέντρωσε πάνω από 8 εκατομμύρια likes μέσα σε λίγες ώρες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gigi Hadid μοιράστηκε την πρώτη selfie της με το σύντροφό της, Zayn Malik, ύστερα από την ανακοίνωση ότι σύντομα πρόκειται να καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 

"Baby daddy", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που τη δείχνει να φιλά γλυκά τον πρώην τραγουδιστή του boy band, One Direction. Η φωτογραφία ενθουσίασε τους fans της, που της χάρισαν πάνω από 8 εκατομμύρια likes σε λίγες μόνο ώρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Ηadid είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Πριν μερικές εβδομάδες είχε απαντήσει στα σχόλια που την ήθελαν να κρύβει την εγκυμοσύνη της. "Να κρύβομαι;" έγραψε στο Twitter για να απαντήσει στο δημοσίευμα. "Έγραψα ότι φοράω baggy ολόσωμες φόρμες και όχι ότι προσπάθησα να κρύψω κάτι". Μάλιστα ολοκληρώνοντας το thread είπε πως θα δείξει την κοιλιά της όταν το νιώθει και ευχαρίστησε τους fans της. 

Σε διαφορετική συνέντευξή της μίλησε για την απόφασή της να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. "Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα τα θετικά σχόλια και τις ερωτήσεις που στοχεύουν στο να μάθουν αν είμαστε καλά, και ναι, όλα πηγαίνουν τέλεια και σας αγαπάω. Εκτιμώ πολύ όλα αυτά τα καλά σχόλια" είπε η Hadid κατά τη διάρκεια του live. "Προφανώς καταλαβαίνω πως πολύς κόσμος αναρωτιέται γιατί δεν μοιράζομαι περισσότερα, αλλά είμαι έγκυος κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ