Η Kim Kardashian μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της το 2014

Τα στιγμιότυπα, τα οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kim Kardashian έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μια σειρά σπάνιων φωτογραφιών από την πρόβα νυφικού της το 2014

Η Kim Kardashian μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της το 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή τα γενέθλια του σχεδιαστή Riccardo Tisci, η Kim μοιράστηκε πληθώρα φωτογραφιών με το Givenchy νυφικό της. Σε πολλές από αυτές, οι οποίες μάλιστα έχουν τραβηχτεί με Polaroid, η Kim φαίνεται να δοκιμάζει το νυφικό, αλλά και το πέπλο της, φορώντας από κάτω μόνο τα εσώρουχά της.  

Celebrities Kim Kardashian

Η νύφη μοιράστηκε στο παρελθόν την παρακάτω φωτογραφία όταν ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Tisci το 2014.

Η Kim μίλησε πρόσφατα για τη διπολική διαταραχή του συζύγου της, Kanye West σε μια σειρά ιστοριών στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: "Κατανοώ ότι ο Kanye υπόκειται σε κριτική επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ενέργειές του κατά καιρούς μπορούν να προκαλέσουν έντονες απόψεις και συναισθήματα. Είναι ένα λαμπρό αλλά περίπλοκο άτομο, που μεταξύ άλλων έχει την πίεση ότι είναι καλλιτέχνης και μαύρος, το οποίο βίωσε την οδυνηρή απώλεια της μητέρας του και πρέπει να αντιμετωπίσει την πίεση και την απομόνωση που αυξάνεται από τη διπολική του διαταραχή. Όσοι είναι κοντά στον Kanye ξέρουν την καρδιά του και κατανοούν ότι τα λόγια του μερικές φορές δεν ταιριάζουν με τις προθέσεις του."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ