Kate Middleton | Με λευκό summer dress και φλοράλ μάσκα σε δημόσια εμφάνιση

Η κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση της Δούκισσας του Cambridge.

Παρά την πανδημία του κορωνοϊού, η Kate Middleton συνεχίζει κανονικά τις υποχρεώσεις της ως senior μέλος της βασιλικής οικογένειας. Φροντίζει, ωστόσο, να τηρεί τους κανόνες των συνευρέσεων σε δημόσιους χώρους, και δεν παραλείπει να φοράει τη μάσκα της.

Αυτό συνέβη και στη επίσκεψή της στους χώρους της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας "Baby Basics", στο Σέφιλντ, που συγκεντρώνει βασικά είδη για μωρά και τα προσφέρει σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Δούκισσα του Cambridge φρόντισε για την περίσταση να επενδύσει στη ανάλαφρη κομψότητα ενός λευκού summer dress, με κουμπιά από πάνω ως κάτω και ζώνη στη μέση, από το λονδρέζικο brand Suzannah. Το φόρεμά της συνδύασε με χρυσά αξεσουάρ (μενταγιόν, κρίκοι) και μ' ένα ζευγάρι μυτερές γόβες Tabitha Simmons.

Φυσικά, η Δούκισσα φρόντισε να ταιριάξει με την εμφάνισή της και τη μάσκα  προσώπου, η οποία είχε ρομαντικό φλοράλ print και μπορεί να αναζητήσει κανείς στη συλλογή Amaia London.

Μητέρα τριών παιδιών η ίδια, η Kate Middleton στηρίζει το πρότζεκ των baby banks που έχει ξεκινήσει στη Μεγάλη Βρετανία με στόχο να στηρίξει τις οικογένειες με μωρά που έχουν ανάγκη. Μάλιστα, η Kate στην προηγούμενη επίσκεψή της σε baby bank είχε δηλώσει "συγκινημένη" από τις ιστορίες που έχει ακούσει και φροντίζει με κάθε τρόπο να στηρίζει πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρό τους τα παιδιά και την οικογένεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To stylish summer look της Δούκισσας Cambridge