Η Kate Middleton φόρεσε ξανά ένα από τα αγαπημένα της φορέματα

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge συναντήθηκαν με ντόπιους, οι οποίοι ανοίγουν ξανά τα μαγαζιά τους μετά την καραντίνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πήγαν στο Barry Island, προκειμένου να μιλήσουν με ντόπιους, οι οποίοι ανοίγουν ξανά τις επιχειρήσεις τους μετά την καραντίνα. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον οίκο ευγηρίας Shire Hall Care Home στο Cardiff, όπου μίλησαν με το προσωπικό, τους ενοίκους και τις οικογένειές τους.

Η Kate Middleton φόρεσε ξανά ένα από τα αγαπημένα της φορέματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για αυτή τη δημόσια εμφάνισή της, η Kate επέλεξε ένα από τα αγαπημένα της φορέματα, το οποίο κολακεύει εξαιρετικά την αδύνατη μέση της. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα θαλασσί φλοράλ φόρεμα με ροζ λουλούδια της σχεδιάστριας Emilia Wickstead, το οποίο συνδύασε με καφέ εσπαντρίγιες.

Celebrities Kate Middleton

Το ίδιο φόρεμα είχε φορέσει και το περασμένο φθινόπωρο στο Chelsea Flower Show, με τη διαφορά ότι τότε το είχε συνδυάσει με λευκές εσπαντρίγιες. 

Celebrities Kate Middleton

Αφού μίλησαν με τους ντόπιους επιχειρηματίες, οι Cambridges επισκέφθηκαν τη στοά με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, η οποία είχε μόλις ανοίξει ξανά τις πόρτες της για το κοινό. Το βασιλικό ζευγάρι συνεχίζει κανονικά τις υποχρεώσεις του μετά την καραντίνα, κάνοντας και πάλι δημόσιες εμφανίσεις. Μόλις χθες η Kate Middleton επισκέφθηκε τους χώρους της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας "Baby Basics", στο Sheffield, που συγκεντρώνει βασικά είδη για μωρά και τα προσφέρει σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ