Η Cameron Diaz αποκάλυψε το ρόλο που έπαιξε η Gwyneth Paltrow στην απόφασή της να κάνει παιδιά

"Αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα είχα γίνει μητέρα".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στα πλαίσια της σειράς της Gwyneth Paltow "Goop Health: The Sessions", η Cameron Diaz μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να κάνει παιδιά. Η διάσημη ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 47 της, αφού καλωσόρισε στον κόσμο μαζί με το σύζυγό της, Benji Madden, την κόρη της, Raddix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως εξομολογήθηκε, δεν πιστεύει πως στα 25 της θα ήταν η μητέρα που είναι σήμερα. "Αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα είχα γίνει μητέρα. Μιλούσες και εγώ έλεγα 'δεν θα κάνω παιδιά'. Και μου απαντούσες: 'Θα κάνεις παιδιά, θα παντρευτείς, θα κάνεις παιδιά'. Και εγώ έλεγα 'Όχι, δεν θα κάνω'. Και μου απαντούσες: 'Πρέπει να κάνεις, πρέπει!'. Και σου έλεγα: 'Δεν θα το κάνω'".

Η Diaz εξήγησε στην συνέχεια ότι δίσταζε να κάνει παιδιά γιατί φοβόταν, αλλά η Paltrow πάντα πίστευε ότι "είναι γεννημένη για αυτό". "Απλά ήμουν τρομαγμένη. Απλά φοβόμουν. Φοβόμουν ότι, ξέρεις, δεν θα έβρισκα σύντροφο", είπε. "Δεν είχα καλή τύχη- ξέρεις, δεν είχα ανθρώπους σαν τον Benji, στη ζωή μου πριν", συνέχισε. 

Celebrities Diaz Benji

Η Diaz παντρεύτηκε τον τραγουδιστή του group Good Charlotte, Benji Madden το 2015, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με τον Justin Timberlake, τον Alex Rodriguez, τον Jared Leto και τον Matt Dillon, σύμφωνα με τον Independent.

Όπως αποκάλυψε, όταν έγινε 40 ήθελε "διαφορετικά πράγματα από τη ζωή" και ο Madden προσπάθησε πολύ για τη σχέση τους στην αρχή. "Παντρευτήκαμε σχεδόν αμέσως γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να το κάνουμε", είπε. "Είμαι μεγαλύτερη από εκείνον, όχι πολύ, αλλά ήταν σε εκείνο το σημείο στη ζωή του που ήθελε και εκείνος να παντρευτεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ