Η δυσάρεστη αλήθεια πίσω από την οικογενειακή φωτογραφία για τα 70α γενέθλια του Πρίγκιπα Καρόλου

"Ήταν ένας εφιάλτης", αναφέρεται στη βιογραφία των Sussexes.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Άβολες είναι για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας οι αποκαλύψεις που φέρνει στη δημοσιότητα η βιογραφία για τον Harry και τη Meghan, "Finding Freedom", που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Μία απ' αυτές, αφορά το οικογενειακό πορτραίτο που δημοσίευσε το Παλάτι με αφορμή τα 7οα γενέθλια του Πρίγκιπα Καρόλου, το 2018. Όπως ισχυρίζονται οι συγγραφείς του βιβλίου, η συνάντηση της οικογένειας για τη φωτογράφηση "ήταν ένας εφιάλτης", καθώς η διάθεση των γιων του, Πρίγκιπα William και Πρίγκιπα Harry, είχε διαρκώς διακυμάνσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη φωτογραφία μπορεί να δει κανείς τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου να κρατά στα πόδια του τον εγγονό του, Πρίγκιπα George, δίπλα του κάθεται η σύζυγός του, Καμίλα με την Πριγκίπισσα Charlotte, ενώ από πίσω τους στέκονται με σειρά από αριστερά προς τα δεξιά η Kate Middleton, που κρατά στην αγκαλιά της τον Πρίγκιπα Louis, o Πρίγκιπας William, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Ωστόσο, παρά τα γέλια και την καλή διάθεση που διακρίνει κανείς παρατηρώντας το οικογενειακό πορτραίτο, η συνάντηση της οικογένειας ήταν δύσκολο να οργανωθεί γιατί "ούτε ο William ούτε και ο Harry έδειξαν μεγάλη προθυμία γι' αυτή". 

Η οριστική ρήξη με τη βασιλική οικογένεια ήρθε με την απόφαση του Harry και της Meghan να εγκαταλείψουν το Παλάτι και η τεταμένη σχέση του Πρίγκιπα με τον πατέρα και τον αδελφό του επιδεινώθηκε. Παρ'όλα αυτά, η πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Πρίγκιπα Καρόλου με τον κορωνοϊό, προκάλεσε την ανησυχία του Harry, που βρίσκεται πλέον στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στις Η.Π.Α. Και όπως αναφέρει το βιβλίο, "ο Harry είχε τακτική επικοινωνία με τον πατέρα του μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ