Η νέα βασιλική βιογραφία αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση μεταξύ της Meghan Markle και του πρίγκιπα Καρόλου

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι μια "προστατευτική" πατρική φιγούρα για τη δούκισσα του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H νέα βασιλική βιογραφία, Finding Freedom, αποκαλύπτει τι οδήγησε τον πρίγκιπα Ηarry και την Meghan Markle να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Παρά την απόφασή τους αυτή ωστόσο έχουν κρατήσει στενές επαφές με ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα από αυτά είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίο αποτελεί "προστατευτική" πατρική φιγούρα για τη δούκισσα του Sussex. H Μeghan "βρήκε έναν προστατευτικό πατέρα, που την αγαπούσε, στο πρόσωπο του πρίγκιπα Καρόλου, κάτι το οποίο άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο", αναφέρει το βιβλίο. "Του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Είναι έξυπνη και ξέρει τι θέλει και μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν γρήγορα φίλοι", λέει στους συγγραφείς ένας φίλος του πρίγκιπα. "Το κυριότερο όμως είναι πως είναι παντρεμένη με τον πιο αγαπητό μικρό γιο του και τον ολοκλήρωσε. Του Kαρόλου του αρέσει πολύ αυτό".

Η βιογραφία αποκαλύπτει επίσης ότι ο Κάρολος έχει κορνιζάρει τη φωτογραφία που τον δείχνει να παραδίδει την Meghan στον πρίγκιπα Harry στο γάμο τους το 2018, ύστερα από τη διαμάχη της νύφης με τον πατέρα της. 

"Ο Harry έχει κρατήσει επαφές με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μιλά σε καθημερινή βάση με τη βασίλισσα. Εκείνος, η Μeghan και ο Archie μιλούν μέσω Zoom με τον πρίγκιπα Κάρολο, και ξέρουμε ότι ο κορωνοϊός τους έφερε πιο κοντά", αναφέρει το βιβλίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ