Πριγκίπισσα Diana | Ποια θα ήταν η στάση της στην "κόντρα" William και Harry

Θα προσπαθούσε να κάνει τους γιους της να λύσουν τις διαφορές τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι φήμες για την ένταση στη σχέση του Πρίγκιπα William με τον αδελφό του, Πρίγκιπα Harry, κυκλοφορούσαν εδώ και χρόνια. Ωστόσο, ο γάμος του Harry με τη Meghan Markle φαίνεται πώς έφερε οριστική ρήξη, και οδήγησε τον δευτερότοκο γιο της Πριγκίπισσας Diana και του Πρίγκιπα Charles στην απόφαση να εγκαταλείψει το Παλάτι και να ζήσει με την οικογένειά του στις Η.Π.Α. 

Πολλοί είναι αυτοί, λοιπόν, που αναρωτιούνται τι θα είχε συμβεί αν ζούσε σήμερα η Diana. Τη δική του απάντηση το ερώτημα για το ποια θα ήταν η στάση της απέναντι στην τεταμένη σχέση των γιων της, δίνει ο royal editor του BAZAAR.com,  Omid Scobie, που θεωρεί ότι η εκλιπούσα Πριγκίπισσα θα προσπαθούσε να κάνει τον William και τον Harry να τα βρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με δηλώσεις του στο Entertainment Tonight, ο Scobie λέει: "Η Diana σίγουρα θα είχε φέρει τον William και τον Harry κοντά και θα απαιτούσε να λύσουν τις διαφορές τους. Η ειλικρίνεια και η διαφάνεια ήταν πάντα σημαντικά για την Diana, και είναι κάτι που δεν έχουμε δει να συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, ακόμα και τα τελευταία χρόνια, ειδικά με τον Harry και τη Meghan και τον τρόπο που τους αντιμετώπισαν μέσα στη βασιλική οικογένεια".

Η αρχή της ρήξης στη σχέση ανάμεσα στους δυο Πρίγκιπες, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το βιβλίο για τη ζωή των Sussexes "Finding Freedom", φαίνεται πως ήταν η προειδοποίηση του William στον Harry για τη σχέση του με τη Meghan. 

O Scobie πιστεύει ότι η μητέρα τους θα είχε απαιτήσει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους: "Η Diana θα είχε σταθεί στο πλευρό των παιδιών της και θα αντιλαμβανόταν τη θέση στην οποία βρίσκονται έχοντας και η ίδια αντιμετωπίσει προκλήσεις και δυσκολίες μέσα στο Παλάτι. Νομίζω, ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η σχέση του William και του Harry δεν έχει τελειώσει". Όπως τονίζει, ο "αδελφικός δεσμός" είναι πολύ σημαντικός για τον Harry και δεν θεωρεί ότι η τωρινή ένταση θα κρατήσει για πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ