Πριγκίπισσα Άννα | Οι νέες φωτογραφίες της με αφορμή τα 70α γενέθλιά της

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η μοναδική κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ γίνεται 70 σήμερα και το παλάτι του Buckingham δημοσίευσε τρία νέα πορτρέτα της με αφορμή τα γενέθλιά της. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο εξοχικό της σπίτι, Gatcombe Park, νωρίτερα φέτος από τον John Swannell.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Anne, η οποία είναι η μητέρα των Zara Tindall και Peter Phillips, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας στο εξοχικό της σπίτι στο Gloucestershire. Όπως είπε σε σπάνια συνέντευξή της φέτος το καλοκαίρι, έχει "πολλά να κάνει" στο σπίτι, αλλά καταλαβαίνει πόσο γρήγορα περνούν εκείνοι που δεν έχουν  πολύ χώρο. "Είναι εκνευριστικό, αλλά δεν είναι δύσκολο εδώ", είπε. "Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι αποκλεισμένος σε ένα διαμέρισμα με μικρά παιδιά". 

Όπως και η υπόλοιπη οικογένειά της, η Anne πρόκειται να πάει στο Balmoral στη Σκωτία για να επισκεφθεί τη μητέρα και τον πατέρα της μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Πληροφορίες λένε ότι θα μείνει ωστόσο σε διαφορετική κατοικία από εκείνους για να τηρήσει τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ