Η Kaia Gerber με νέο hair look

Το ξανθό bob του μοντέλου

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι celebrities δεν σταματούν να αποκαλύπτουν τις post-lockdown μεταμόρφωσεις στα μαλλιά τους και αυτή τη φορά σειρά είχε η Kaia Gerber. Μετά την Emily Ratajkowski και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ που εμφανίστηκαν με ανοιχτόχρωμες, μέλι αποχρώσεις μετά την καραντίνα, η Gerber επέλεξε κάτι πιο έντονο, αλλάζοντας το καστανό bob της σε ξανθό του πάγου.

Το μοντέλο ξεκίνησε την αλλαγή στα μαλλιά της τον Απρίλιο, όταν "άνοιξε" μόνη της το χρώμα τους, με μια κίνηση που σίγουρα θα τρομοκράτησε τον κομμωτή της. "Έβαλα κατευθείαν οξυζενέ στα μαλλιά μου και μετά τα στέγνωσα με το πιστολάκι, απλά για να τα βοηθήσω με τη θερμότητα, και σίγουρα άλλαξε το χρώμα μου κατά ένα ή δύο τόνους. Μια μικρή αλλαγή" είχε σχολιάσει στο Refinery 29.

Αυτή την εβδομάδα, η Gerber παρουσίασε μια πολύ πιο φωτεινή απόχρωση που έρχεται σε αντίθεση με τη ρίζα και τα φρύδια της, που έχουν το φυσικό τους χρώμα. Αν και σπάνια συνιστάται το "bleaching" στο σπίτι, το σταδιακό ξάνοιγμα των μαλλιών τους αφήνει περισσότερο χρόνο να επανέλθουν.

Αν σκέφτεστε κι εσείς το "bleaching", προτείνουμε να αφήσετε τις δοκιμές στο μπάνιο και να στραφείτε στον αγαπημένο σας κομμωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ