Ένα παλιό tweet της Ellen DeGeneres, που λέει ότι έκανε έναν εργαζόμενο να κλάψει, γίνεται viral

Η παρουσιάστρια δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό ότι η Ellen DeGeneres δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο καλή όσο θέλει να δείχνει με τη δημόσια εικόνα της, τους τελευταίους μήνες, έρχονται στο προσκήνιο πολλές ιστορίες φυλετικών διακρίσεων, σεξουαλικής παρενόχλησης και ενός γενικά "τοξικού" εργασιακού χώρου στο The Ellen DeGeneres Show.

Τον Απρίλιο, εργαζόμενοι της εκπομπής ισχυρίστηκαν ότι τους κορόιδεψαν για την κατάσταση της απασχόλησης και των αμοιβών τους μετά το αρχικό lockdown. Καταγγελίες για "τοξικές" συνθήκες στο χώρο εργασίας, αλλά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από παραγωγούς της εκπομπής σε βάρος εργαζομένων ήρθαν επίσης στο φως της δημοσιότητας πριν από μερικούς μήνες.

Στη συνέχεια, η DeGeneres εξέδωσε μια επιστολή όπου ζητούσε συγνώμη στο προσωπικό της, υποσχόμενη ότι θα διεξαχθεί έρευνα στο χώρο εργασίας. Ωστόσο, το διαδίκτυο συνέχισε να τη στοχοποιεί λόγω της σοβαρότητας αυτών των ισχυρισμών και του γεγονότος ότι έρχονται σε αντίθεση με την εικόνα της υπερβολικής καλοσύνης της.

Το τελευταίο γεγονός που έκανε πάλι το Internet να της ζητάει να πάρει θέση είναι ένα παλιό tweet από το 2009, στο οποίο η παρουσίαστρια της εκπομπής έγραψε ότι έκανε έναν υπάλληλο να κλαίει "σαν μωρό"."Έκανα έναν από τους υπαλλήλους μου να κλαίει σαν μωρό στη σημερινή εκπομπή. Ειλικρινά, ένιωσα καλά" είχε γράψει η DeGeneres.  Mετά τους ισχυρισμούς, πολλοί ήταν οι χρήστες που τρομοκρατήθηκαν από την ανάρτηση - με πολλούς να το θεωρούν επιβεβαίωση αυτών των αναφορών.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Page Six, το tweet έγινε στην πραγματικότητα για μια χαρούμενη στιγμή κατά την οποία η DeGeneres έκανε έκπληξη σε μία υπάλληλο που ονομάζεται Jeannie Klisiewic με μια κρουαζιέρα. Η DeGeneres δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στη διαμάχη για το tweet.