Η Katy Perry έγινε μητέρα

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί - μια κόρη που ονομάζεται Daisy Dove Bloom. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα καθώς μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει τους δύο γονείς να κρατούν το χέρι του νεογέννητου. 

"Είμαστε γεμάτοι αγάπη καθώς η κόρη μας ήρθε στον κόσμο υγιής" είπαν μέσα από μία δήλωση στη Unicef, στην οποία τόσο η Perry όσο και ο Bloom είναι πρεσβευτές. "Γνωρίζουμε όμως ότι είμαστε από τους τυχερούς γιατί δεν έχουν όλοι μια τόσο ήρεμη εμπειρία γέννας όπως εμείς. Κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε 11 δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που προλαμβάνονται" συνεχίζει το ζευγάρι. 

"Από το Covid-19, κινδυνεύουν πολύ περισσότερες νεογέννητες ζωές καθώς υπάρχει ελλιπής πρόσβαση σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που αποτρέπουν ασθένειες. Ως γονείς ενός νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς τώρα καταλαβαίνουμε τους γονείς που αγωνίζονται περισσότερο από ποτέ" καταλήγουν.