Η Cara Delevingne και οι αδελφές της λανσάρουν το δικό τους κρασί Prosecco

Το "Della Vite" είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα των αδελφών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Cara Delevingne και οι αδελφές της Chloe και Poppy συνεργάζονται για πρώτη φορά επαγγελματικά και μόλις ανακοίνωσαν το λανσάρισμα του δικού τους wine brand, εστιάζοντας στο κρασί Prosecco, με την ονομασία "Della Vite". Οι αδελφές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν κάτι μαζί και αποφάσισαν να εξερευνήσουν τις δυνατότητες τους σ' ένα από τα αγαπημένα ποτά των Βρετανών, το Prosecco. 

Την ονομασία "Della Vite", που μεταφράζεται "από το κρασί", εμπνεύστηκαν από τις οικογενειακές τους αναμνήσεις, τα τραπέζια της οικογένειας και τους εορτασμούς, που όλα φιλοξενούσαν κρασί Prosecco. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το διάσημο μοντέλο ανέβασε στο Instagram το video από τη διαφήμιση του νέου τους brand με τη λεζάντα: "Το να είσαι Delevingne σημαίνει να αγαπάς το Prosecco... Γι' αυτό η Poppy, η Chloe κι εγώ με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε το λανσάρισμα της πρώτης κοινής μας επιχείρησης, ένα Prosecco με το όνομα Della Vite. Αυτό το φιλμ σάς δίνει μια μικρή γεύση από το ταξίδι μας ως τώρα. Περάσαμε καταπληκτικά δουλεύοντας για το νέο μας brand και κάνοντας δοκιμές και τώρα μπορείτε κι εσείς! Το Della Vite είναι διαθέσιμο στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και σύντομα και των Η.Π.Α". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ