Κate Winslet | Είχε την καλύτερη αντίδραση για τις ψηφιακές τελετές απονομής βραβείων

Η ηθοποιός θεωρεί ότι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου με τις ψηφιακές εκδηλώσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πανδημία του Covid-19 έχει φέρει πολλές αλλαγές στον τρόπο που γίνονται τα πράγματα, και κυρίως έχει επιβάλλει το social distancing. Αυτό σημαίνει ότι πολλές από τις εκδηλώσεις που συνδέονται με συνωστισμό κόσμου χρειάστηκε να αναβληθούν ή να αναπροσαρμοστούν, με τον ψηφιακό τρόπο μετάδοσής τους να αποτελεί την πιο δημοφιλή φόρμουλα αυτή τη στιγμή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kate Winslet, πάντως, ανήκει σ' αυτούς που καθόλου δεν έχουν στενοχωρηθεί που δεν θα χρειαστεί να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί τη φετινή σεζόν. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η ηθοποιός δήλωσε σχεδόν με ανακούφιση, και γελώντας, για τις ψηφιακές απονομές βραβείων: "Θα μπορώ να είμαι ξυπόλυτη και δεν χρειάζεται να φορέσω κανένα φόρεμα. Είναι καταπληκτικό! Θα μπορώ να έχω ένα ποτήρι κρασί δίπλα μου, εκτός πλάνου". 

Η Winslet, όμως, αστειεύεται και με το γεγονός ότι θα πρέπει σύντομα να επιστρέψει στα σετ γυρισμάτων, μετά το υποχρεωτικό lockdown: "Τώρα που πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά, είμαι τύπου "Ω, Θεέ μου! Έχω ξεχάσει πώς να παίζω". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ