Ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες του 'A Star Is Born' θυμίζει στους fans τη χημεία μεταξύ του Bradley Cooper και της Lady Gaga

Το video έκανε ξανά την εμφάνισή του στο Tik Tok και οι fans δεν μπορούν να σταματήσουν να σχολιάζουν το βλέμμα του Cooper.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πίσω στο 2018 και στις αρχές του 2019, ολόκληρο το διαδίκτυο ήταν πεπεισμένο ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ του Bradley Cooper και της Lady Gaga, αφού η χημεία τους στο A Star Is Born ήταν αναμφισβήτητη. Αν και η Gaga αρνήθηκε οποιαδήποτε ερωτική σύνδεση με τον συμπρωταγωνιστή της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, ένα video που εμφανίστηκε ξανά δίνει στους fans μια ματιά στο πώς ήταν μεταξύ τους στα παρασκήνια.

Στον λογαριασμό του TikTok @GagaDaily, εμφανίστηκε πρόσφατα ένα βίντεο με τους Gaga, Bradley και άλλα μέλη του A Star Is Born που φαίνεται να συμμετέχουν σε ένα τραπέζι ανάγνωσης (όταν οι ηθοποιοί παίρνουν το σενάριο και διαβάζουν δυνατά τις γραμμές τους). Όταν ήρθε η ώρα για το μεγάλο κρεσέντο της Gaga στο τραγούδι "Shallow", η τραγουδίστρια του "Stupid Love" το ερμήνευσε με πάθος. Αφού τελείωσε, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο Bradley έδωσε στη Gaga ένα καθησυχαστικό χτύπημα στην πλάτη.

@gagadaily

Imagine sitting in a meeting with Lady Gaga and she does this #ladygaga #gaga #fyp

♬ original sound - gagadaily

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το βίντεο εκτοξεύθηκε στο TikTok, έχοντας συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και σχόλια. Αντιδρώντας στο βίντεο, πολλοί θαυμαστές σχολίασαν τον τρόπο με τον οποίο ο Bradley κοιτούσε την Gaga όταν τραγούδησε το "Shallow", ενισχύοντας έτσι ξανά τις φήμες για ένα ειδύλλιο μεταξύ τους.