Gigi Hadid: "Η εγκυμοσύνη είναι αληθινή όταν παραγγέλνεις cupcakes"

Το αστείο tweet της Hadid και για τα cravings κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gigi Hadid περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Zayn Malik και μοιράζεται τα cravings κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Σε ένα αστείο Tweet που μοιράστηκε, το μοντέλο είπε ότι "η εγκυμοσύνη είναι αληθινή όταν παραγγέλνεις για τον εαυτό σου cupcakes". Συνέχισε απευθυνόμενη στο κατάστημα, ρωτώντας "πρέπει να ξεπαγώσω ολόκληρο το κουτί ή μπορώ να το κάνω με ένα cupcake τη φορά για να κρατήσει περισσότερο;". 

Όταν ένας fan ρώτησε τη Gigi τι άλλο θέλει να τρώει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, εκείνη απάντησε: " brownies με τριπλή σοκολάτα και το δικό μου dip με καρότα ..... lol."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον Αύγουστο, το Ε! ανέφερε ότι η Gigi επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, πριν τη γέννηση του παιδιού της. Όπως αποκάλυψε και μια πηγή, "Ο Zayn και η Gigi είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι και τους αρέσει πολύ που βιώνουν αυτή την εμπειρία μαζί... Και οι δύο διαβάζουν βιβλία για γονείς, διασκεδάζουν σχεδιάζοντας το παιδικό δωμάτιο και συγκεντρώνοντας πράγματα. Τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά και είναι πιο κοντά ως ζευγάρι περισσότερο από ποτέ".