Το καυστικό αστείο του Brad Pitt σχετικά με το Brexit στα βραβεία BAFTA 2020

Ο λόγος που έλειπε από την τελετή βράβευσης και το καυστικό του αστείο σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Brad Pitt δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA 2020, εξαιτίας ενός οικογενειακού ζητήματος. Ωστόσο κατάφερε και πάλι να απασχολήσει τον Τύπο με τα καυστικά του αστεία στο λόγο του, τον οποίο και διάβασε η Margot Robbie. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Pitt κέρδισε το βραβείο Β' ανδρικού ρόλου για το ρόλο του στην ταινία Once Upon A Time In Hollywood. Το βραβείο του παρέλαβε η συμπρωταγωνίστριά του, Margot Robbie, η οποία και διάβασε το λόγο του. Ο Pitt ξεκίνησε με μια αναφορά στο Brexit ("Γεια σου Βρετανία. Άκουσα ότι μόλις έγινες single. Καλωσόρισες στο club!”), ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως θα ονομάσει το βραβείο του Harry. 

"Ω, και λέει ότι θα το ονομάσει 'Harry'," είπε η Robbie, αναφερόμενη στο αγαλματίδιο. "Γιατί είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα το φέρει πίσω στην Αμερική", είπε. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge φαίνονταν να γελούν στο κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ