Τα Χρυσά Κορίτσια σε μία διαφορετική εκδοχή από την Tracee Ellis Ross

Το θρυλικό sitcom των '80s σε νέο version με καστ Μαύρων ηθοποιών.

Με μία ξεχωριστή, virtual performance μέσω Zoom, η Tracee Ellis Ross παρουσίασε τη δική της εκδοχή των Χρυσών Κοριτσιών, με ένα καστ Μαύρων ηθοποιών. Η θρυλική σειρά των '80s, The Golden Girls παρουσιάστηκε σε μια διαφορετική version, με τις Regina King, Alfre Woodard και Sanaa Lathan να ενώνουν το ταλέντο τους με την Ross.

Στην original σειρά πρωταγωνίστησαν με επιτυχία οι Betty White, Bea Arthur, Rue McClanahan και Estelle Getty. Στο τιμόνι της νέας έκδοσης, βρέθηκε η σκηνοθέτης του Love & Basketball, Gina Prince-Bythewood, ενώ παρουσιάστρια ήταν η Lena Waithe.

Τα Χρυσά Κορίτσια σε μία διαφορετική εκδοχή από την Tracee Ellis Ross

Το event έγινε σε συνεργασία με την εφαρμογή και θα ενισχύσει τον διαδικτυακό οργανισμό φυλετικής δικαιοσύνης Color of Change. "Σε μια προσπάθεια να προσελκύσουμε περαιτέρω την κοινότητά μας και να προωθήσουμε την αλλαγή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να απολαύσετε το show σήμερα το απόγευμα, είναι να γραφτείτε για να λαμβάνετε μηνύματα σχετικά με το πώς μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή κατά τη διάρκεια αυτών των εκλογών!" ανέφερε η περιγραφή για την εκδήλωση.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση που μοιράστηκε η Ross στο Instagram, η ίδια είχε τον ρόλο της Rose (τον οποίο υποδύθηκε αρχικά η White), η King της Dorothy (Arthur), η Lathan της Blanche (McClanahan) και η Woodard της Sophia (Getty). Στα IG stories της Tracee Ellis Ross μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τη νέα εκδοχή των Χρυσών Κοριτσιών.