Όταν ο Colin Firth έκλεψε τη στολή του Elton John

Η Livia Firth μοιράστηκε ένα #tbt στιγμιότυπο με αφορμή τα 60α γενέθλια του ηθοποιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάτοχος ενός Όσκαρ, μίας Χρυσής Σφαίρας, δύο BAFTA, τριών βραβείων Screen, Actors Guild Awards και ενός Volpi Cup για τον Καλύτερο Ηθοποιό στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Colin Firth έχει χαρίσει αξέχαστες ερμηνείες σε διαφορετικά κινηματογραφικά genres. Φαίνεται, όμως ότι κι εκτός κάμερας, ο Βρετανός ηθοποιός είναι ένας πολύ cool τύπος.

Με αφορμή τα γενέθλιά του στις 10 Σεπτεμβρίου, η Livia Firth, μοιράστηκε ένα αστείο #tbt στιγμιότυπο με τον Colin Firm να ποζάρει με το κοστούμι του Elton John, το οποίο είχε "κλέψει" κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

"60 και δεν τα νιώθει. Χρόνια πολλά στον καλύτερο partner in crime (τα τελευταία 25 χρόνια και συνεχίζουμε) (όταν ο Colin έκλεψε τη στολή του Elton John στα γυρίσματα του Kingsman)" έγραψε η Firth στη φωτογραφία που ανέβασε.

Ο Colin και η Livia Firth χώρισαν το 2019 μετά από 22 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, διατηρεί φιλικές σχέσεις μεταξύ του κι έχει πραγματοποιήσει διάφορες δημόσιες εμφανίσεις μαζί.