Trending now: Jennifer Aniston και Brad Pitt

Το στιγμιότυπο από την κοινή τους εμφάνιση στο virtual event που όλοι περίμεναν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Update 18/9/2020

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt έδωσαν στους θαυμαστές τους αυτό που περίμεναν από την ώρα που ανακοινώθηκε η συμμετοχή τους στο virtual event που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό: μια κοινή εμφάνιση και ένας υποβόσκων (;) ερωτισμός.

Οι δυο τους κλήθηκαν να διαβάσουν (χωρίς να έχουν κάνει καμία προετοιμασία) μια σκηνή από το σενάριο της ταινίας του 1982 Fast Times at Ridgemont High, με τον Brad Pitt στον ρόλο του Brad Hamilton (τον οποίο είχε υποδυθεί ο Judge Reinhold) και τη Jennifer Aniston ως Linda Barett (την οποία είχε ενσαρκώσει η Phoebe Cates).

"Γεια σου, Brad", λέει η Aniston, απευθυνόμενη στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Brad και συνεχίζει: "ξέρεις ότι πάντα θεωρούσα ότι είσαι γλυκός. Σε βρίσκω πολύ σέξι. Θα έρθεις σε μένα;". Η ατάκα ήταν αρκετή για να κάνει τον Brad Pitt να κοκκινίσει και τους υπόλοιπους της παρέας να ξεσπάσουν για γέλια. Και φυσικά, το Twitter - μη μπορώντας να ξεπεράσει το παρελθόν του πρώην ζευγαριού - δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τον ενθουσιασμό του.

Original Story

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt θα συμμετάσχουν σε virtual φιλανθρωπικό event, και τώρα έρχεται η πρώτη εικόνα για να επιβεβαιώσει το γεγονός! 

Οι δυο πρώην σύζυγοι, που για πολλά χρόνια απέφευγαν ο ένας τον άλλο μετά το πικρό τους διαζύγιο, φαίνεται πώς έχουν συμφιλιωθεί και κανένας από τους δυο δεν αρνήθηκε να λάβει μέρος στη virtual ανάγνωση του Fast Times at Ridgemont High, μιας κωμωδίας του 1982, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Julia Roberts, Matthew McConaughey, Morgan Freeman, Jimmy Kimmel, John Legend, Shia LeBeouf και Sean Penn.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκοπός της ψηφιακής αυτής εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για το CORE Response, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Penn που λειτουργεί για να εξυπηρετήσει κοινότητες που έχουν χτυπηθεί από διάφορες κρίσεις και αυτή την εποχή έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην ανακούφιση ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό. 

To CORE, λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα ένα στιγμιότυπο από την ψηφιακή συνύπαρξη των σταρ που συμμετέχουν και σ' αυτό μπορεί να δει κανείς να κάθονται για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι συζήτησης - έστω και ψηφιακό - η Aniston και Pitt. 

To event θα μεταδοθεί live μέσα από τα κανάλια του οργανισμού στο Facebook και το TikTok στις 17 Σεπτεμβρίου (5pm PST).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ