Η Lady Amelia Spencer αποκαλύπτει ποια είναι η τελευταία της ανάμνηση με την πριγκίπισσα Diana

Η ανιψιά της Lady D μιλά για την τελευταία φορά που είδε τη θεία της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Lady Amelia Spencer μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την τελευταία φορά που είδε τη θεία της, πριγκίπισσα Diana. Μπορεί η Amelia να ήταν μόλις πέντε ετών όταν η Lady D σκοτώθηκε το 1997, ωστόσο, όπως λέει, θυμάται πολύ καλά την τελευταία ανάμνηση μαζί της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δυστυχώς, ήμουν μόλις πέντε ετών όταν πέθαινε αλλά ξέρω ότι άγγιξε τις καρδιές και τις ζωές πολύ κόσμου", λέει η Amelia. "Την τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν ήρθε να ζήσει μαζί μας στο Cape Town για μερικούς μήνες και θυμάμαι μια όμορφη ανάμνηση από εκείνη την περίοδο", προσθέτει. "Τρέχαμε και παίζαμε στην Noordhoek Beach, μια όμορφη παραλία στο Cape Town. Περάσαμε τόσο όμορφα εκεί και πραγματικά ευχαριστήθηκα το χρόνο που πέρασε μαζί μας. Είμαι τυχερή που η ανάμνηση αυτή ξεχωρίζει για εμένα. Ήταν η τελευταία φορά που την είδα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ζει μέσα μας".

Η Amelia, 28 ετών, είναι η κόρη του Earl Spencer, του μικρότερου αδερφού της Diana, και του πρώην μοντέλου Victoria Aitken. Πριν λίγους μήνες, ο πατέρας της ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι αρραβωνιάστηκε με τον Greg Mallett.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ