Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα εμφανιστούν σε ένα ειδικό τηλεοπτικό αφιερώμα για το Time100

Το περιοδικό θα ανακοινώσει τους "πιο σημαντικούς ανθρώπους" μέσω ενός νέου αφιερώματος στο ABC.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα εμφανιστούν σύντομα στην τηλεόραση. Σύμφωνα με τον Ε!, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα πραγματοποιήσουν μια κοινή εμφάνιση σε ένα ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα του περιοδικού TIME με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους. 

Ο δούκας και η δούκισσα θα εμφανιστούν μαζί με άλλα διάσημα πρόσωπα όπως οι Trevor Noah, Sandra Oh και John Legend, ενώ στην κατηγορία με τους καλύτερους καλλιτέχνες φιγουράρουν τα ονόματα των The Weeknd, Halsey και Jennifer Hudson. Ο πλήρης κατάλογος των ονομάτων θα δημοσιευτεί στο website του περιοδικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ειδικό αυτό τηλεοπτικό αφιέρωμα θα αποκαλύψει την πλήρη λίστα TIME100 σε "μια ψυχαγωγική ματιά στους ηγέτες, τους δημιουργούς και τους καθημερινούς ήρωες που περιλαμβάνει η λίστα 2020 πριν από το ντεμπούτο της στο TIME", καθώς και μια αναλυτική ματιά στο 'εξωπραγματικό' αυτό έτος".

Αν και οι Sussexes έχουν κάνει πολλές εικονικές εμφανίσεις εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού, το TIME100 special θα είναι η πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.