Η Chrissy Teigen αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του τρίτου της παιδιού

"Oops!".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Teigen αποκάλυψε κατά λάθος μέσω Instagram story το φύλο του τρίτου παιδιού που περιμένει μαζί με το σύζυγό της, John Legend. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας για τις επιπλοκές της τρίτης εγκυμοσύνης της, το μοντέλο/συγγραφέας ξεκίνησε να αναφέρεται στο αγέννητο παιδί της ως "αυτός", λέγοντας "Είναι πολύ περίεργο γιατί το μωρό είναι πάρα πολύ υγιές. Είναι μεγάλος. Είναι πιθανόν, oops! Αυτό ήταν χαζό".

Celebrities Chrissy Teigen

Καταλαβαίνοντας το λάθος της, η Teigen κάλυψε το στόμα της πριν συνεχίσει τα stories της. "χαχαχαχαχαχ εδώ που φτάσαμε, καλύτερα να σας πω", έγραψε πάνω στο story. Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί για την Teigen και τον Legend, οι οποίοι είναι ήδη γονείς της Luna Simone (4 ετών) και του Miles Theodore (2 ετών).

Στο βίντεο, η Teigen μίλησε για τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης της, λέγοντας "Ο πλακούντας μου είναι χάλια". "Ήταν πάντα το άσχημο κομμάτι της εγκυμοσύνης μου με την Luna. Με τον Miles, απλά σταμάτησε να τον θρέφει. Σταμάτησε να τον φροντίζει. Έκλεβα όλο το φαγητό του γιατί γινόμουν τεράστια, αλλά εκείνος δεν μεγάλωνε καθόλου, οπότε έπρεπε να γεννηθεί νωρίς", είπε.

"Όλα είναι καλά", είπε. "Νιώθω πολύ καλά, αλλά ο πλακούντας μου είναι πάρα πού αδύναμος και αιμορραγώ πολύ", συνέχισε. "Το κακόμοιρο έχει περάσει τόσα πολλά. Πρέπει να βελτιώσουμε την υγεία του πλακούντα μου πάλι και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να μετακινούμαι, παρά μόνο για να πηγαίνω τουαλέτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ