Ο πατέρας της Gigi Hadid έγραψε ένα τρυφερό ποίημα για το μωρό της

Οι θαυμαστές πιστεύουν τώρα πως το supermodel έχει ήδη φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες, ωστόσο οι fans τους έχουν πιστεί πως η κόρη τους έχει έρθει ήδη στον κόσμο, εξαιτίας μιας ανάρτησης του πατέρα της Gigi, Mohamed Hadid, στο Instagram.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Mohamed μοιράστηκε ένα προσωπικό γράμμα προς την εγγονή του με τον τίτλο"Grandpa's Heart.", το οποίο έχει πλέον διαγραφεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Γεια σου μικρό μου εγγόνι, εγώ είμαι (ο παππούς σου), με την καρδιά μου όσο ευτυχισμένη μπορεί να είναι. Εύχομαι για σένα τον ήλιο και το φεγγάρι, εύχομαι για σένα ευτυχισμένα χρόνια. Να ξέρεις ότι ο παππούς είναι πάντα εδώ, θα κάνω τα πάντα, τα πάντα για σένα, αγαπημένο μου. Όταν έμαθα ότι έρχεσαι, χαμογέλασα και σκούπισα το δάκρυ μου. Έκλαψα γιατί ήξερα πως η καρδιά μου θα ανήκει πάντα σε σένα", έγραφε το ποίημα.

Οι φήμες περί ερχομού του πρώτου παιδιού του ζευγαριού, ωστόσο, γρήγορα διαψεύσθηκαν με την αδερφή της Gigi, Bella, και τον πατέρα τους να απαντούν σε θαυμαστές στο Twitter, ότι το μοντέλο δεν έχει γεννήσει ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ