Η Jennifer Aniston διοργάνωσε ένα mini reunion με τα Φιλαράκια της την βραδιά των Emmy

"Ζούμε μαζί από το 1994".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βραδια απονομής των Emmy Awards μετατράπηκε σε ένα mini Friends reunion με τις πρώην συμπρωταγωνίστριες Jennifer Aniston, Courteney Cox, και Lisa Kudrow να εμφανίζονται μαζί στη διαδικτυακή τελετή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel συζητούσε με την Aniston κατά τη διάρκεια του live show όταν οι "συγκάτοικοί" της εισέβαλαν στο δωμάτιο. "Ζούμε μαζί από το 1994", είπε η Aniston, αναφερόμενη στους διάσημους χαρακτήρες Rachel, Monica, and Phoebe.

Το reunion τους έρχεται εν μέσω μιας εκτεταμένης αναμονής για την πολυαναμενόμενη ειδική επανένωση των Friends στο HBO Max. Το πρόγραμμα θα ενώσει το τρίο μαζί με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές τους, τους Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) και David Schwimmer (Ross), αν και η παραγωγή έχει καθυστερήσει λόγω του κορωνοϊού.

"Θα είναι σούπερ", δήλωσε η Aniston στο Deadline. "Ξέρετε τι; Αυτό μας έδωσε επίσης περισσότερο χρόνο για να το κάνουμε ακόμα πιο συναρπαστικό και πιο διασκεδαστικό από ό, τι θα ήταν. Κοίτα, δεν πηγαίνουμε πουθενά. Δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαγείτε από τα Φιλαράκια, συγγνώμη. Ξεμείνατε μαζί μας για μια ζωή παιδιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ