Η Kate Middleton φόρεσε ένα κολιέ που της θυμίζει τα παιδιά της

Η δούκισσα φορούσε ένα νέο κόσμημα κατά τη διάρκεια συνάντησης της με οικογένειες στο Battersea Park του Λονδίνου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την Τρίτη, η Kate Middleton πραγματοποίησε μια δια ζώσης και μια εικονική επίσκεψη σε γονείς που βοήθησαν να ηγηθούν πρωτοβουλίες υποστήριξης που επικεντρώνονται στην οικογένεια εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της, η δούκισσα φορούσε ένα νέο κόσμημα που της θύμιζε τα τρία της παιδιά.

Η Kate Middleton φόρεσε ένα κολιέ που της θυμίζει τα παιδιά της

Από μια κομψή χρυσή αλυσίδα κρέμονταν τρία μενταγιόν με χαραγμένα τα γράμματα "C", "G" και "L." Τα αρχικά είναι μια ωδή στα τρία παιδιά της δούκισσας με τον πρίγκιπα William - πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis.

Celebrities Kate Middleton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το υπόλοιπο σύνολό της ήταν αρκετά απλό κατά τη συνάντησή της με τους γονείς στο Battersea Park του Λονδίνου. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε μια λευκή μπλούζα Ralph Lauren, ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε απόχρωση σάπιου μήλου και τα αγαπημένα της λευκά sneakers από την Superga. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η δούκισσα συναντήθηκε με εκπροσώπους και εθελοντές από οκτώ διαφορετικούς οργανισμούς που παρείχαν στις οικογένειες συμβουλές, συναισθηματική υποστήριξη και καθοδήγηση σχετικά με τη χρήση των δημόσιων υπηρεσιών εν μέσω της πανδημίας.

Σε ένα ξεχωριστό video chat meeting, η δούκισσα χειροκρότησε τους γονείς που βοήθησαν στη δημιουργία συστημάτων υποστήριξης για τις κοινότητές τους σε μια τόσο αβέβαιη στιγμή. "Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους εσάς, ξέρω ότι υπάρχει μια μεγάλη ομάδα από εσάς εκεί έξω σε κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα", είπε κατά τη διάρκεια της κλήσης. "Σε εσάς και στον στρατό σας από εθελοντές εκεί έξω, ένα τεράστιο μπράβο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ