Η Meghan Markle έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στον τελικό του America's Got Talent

Η δούκισσα του Sussex έστειλε το δικό της μήνυμα σε έναν από τους διαγωνιζόμενους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ο τελικός του φετινού κύκλου του διαγωνισμού America's Got Talent κι ο νικητής δεν ήταν αυτός που εντυπωσίασε περισσότερο το κοινό. Η δούκισσα του Sussex έκανε μια εμφάνιση έκπληξη και έπιασε εξαπίνης το τηλεοπτικό κοινό.

Η Meghan έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω βίντεο κατά τη διάρκεια του φινάλε στον αγαπημένο της διαγωνιζόμενο Archie Williams, καθώς είχε συγκινηθεί από την ιστορία του. Ο Archie καταδικάστηκε εσφαλμένα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη φυλάκισή του για 37 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού άκουσαν την ιστορία του, η Meghan και ο πρίγκιπας Harry ήθελαν να του στείλουν ένα μήνυμα. "Απλώς ήθελα να σε ενημερώσω ότι μας συγκίνησε τόσο πολύ η ιστορία σου, και ζητωκραυγάζουμε για εσένα κάθε εβδομάδα, και αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή μας αρέσει το όνομά σου. Λοιπόν, ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για σένα που πιθανότατα θα λέω όλη μου τη ζωή, αλλά αυτή τη νύχτα είναι ειδικά για σένα: Archie, είμαστε περήφανοι για σένα και σε στηρίζουμε και ανυπομονούμε να  δούμε τι θα κάνεις. Είμαστε με το μέρος σου", είπε η δούκισσα.

Ο Archie ήταν μόλις 22 ετών όταν καταδικάστηκε το 1983 για διάφορα εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας δολοφονίας εναντίον μιας 31χρονης γυναίκας. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς απαλλαγή στο Parish East Baton Rouge στη Λουιζιάνα. Το 1995, μετά από χρόνια φυλάκισης, ο Archie ήρθε σε επαφή με το The Innocence Project, έναν οργανισμό αφιερωμένο στην απόδοση δικαιοσύνης για τους κακώς καταδικασμένους μέσω τεστ DNA. 

Τελικά, στις 14 Μαρτίου 2019, η ανάλυση δακτυλικών αποτυπωμάτων απέδειξε την αθωότητα του Archie και ένας άνδρας με το όνομα Stephen Forbes, ο οποίος είχε πεθάνει το 1996, συνδέθηκε με το έγκλημα. Επτά ημέρες μετά την ολοκλήρωση της ανάλυσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο Archie αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ