Για τη Halle Berry το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα

Η ηθοποιός δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της με ένα αποκαλυπτικό μαγιό και μοιράζεται το πρόγραμμα της προπόνησής της.

Η 54χρονη ηθοποιός απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού και μοιράζεται μέσω του Instagram της τον χρόνο που περνάει στη παραλία. Η Halle Berry ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που αποκαλύπτει το καλογυμνασμένο σώμα της.

Η Berry συνόδευσε τη φωτογραφία με τη φράση "Back to the beach” και οι followers της έδειξαν ακόμη μία φορά τον θαυμασμό τους με σχόλια κάτω από την ανάρτησή της. Η Halle Berry περνάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο, ενώ πολύ συχνά μοιράζεται μέσω Instagram τις προπονήσεις της με τον γυμναστή Peter Lee Thomas.

Όπως αποκάλυψε στο Women's Health τον περασμένο Μάιο, πριν από την πανδημία γυμνάζονταν μαζί γύρω στα 90 λεπτά, ενώ στη συνέχεια οι προπονήσεις της μειώθηκαν σε χρόνο. "Τις μισές φορές οι προπονήσεις μας κρατούσαν 20 λεπτά”, είχε πει. "Κατάλαβα πως ένα 20λεπτο είναι αρκετό για να να κάνεις δουλειά”. Εξήγησε επίσης πως επικεντρώνεται σε πέντε ή έξι διαφορετικές ασκήσεις "χωρίς σταματημό και με όλη μου την αντοχή σε κάθε σετ, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κάνω πολλές επαναλήψεις”.

Επιπλέον χρησιμοποιεί βάρη και μηχανήματα, ενώ ακόμα και όταν παίρνει αγκαλιά τον γιο της Maceo Robert Martinez κάνει καθίσματα.

"Αυτόν τον καιρό κάνω yoga και stretching, κάνω sprint, δουλεύω με το βάρος του σώματός μου και με βάρη, με λάστιχα, ενώ κάνω και πολεμικές τέχνες”.